Personlig smykkestyling i Århus

Screen Shot 2014-06-22 at 20.24.46Bor du i Århus eller omegn, og vil du have personlig smykkestyling af mig? Så bliver du måske glad nu, for på søndag d. 29/6-14 tilbyder jeg, at du kan kigge forbi mig og få personlig smykkestyling ml kl 12.30-16.30 i vores lækre lokaler i Århus.

Hver tid er på ca 30 min – og er GRATIS hvis du/I køber for mere end 1000 kr.  – ellers koster det 750 kr. Beløbet skal betales på forhånd – og uanset køb, så får du en super lækker goodiebag (med et fint smykke) med efter endt smykkestylings-session. OG jeg lover dig – køb eller ej – du får prøvet en HEL masse smykker og jeg kommer med en masse gode råd, som du også kan tage med dig og bruge ift det smykkeskrin du allerede har.

OBS: Jeg tilbyder i forbindelse med denne personlige smykkestyling 20% rabat på dit køb…

Du er meget velkommen til at komme sammen med en veninde – I kan godt dele tiden og jeg styler Jer begge sammen, og lover goodiebag til Jer begge;)

Jeg sørger også for lidt at drikke i sommervarmen.

Du kan booke din tid ved at sende mig en mail

Adresse: Helga Pedersens Gade 5, 8000 Århus C.

Læs desuden meget mere om smykkestyling her.

HUSK du også ALTID kan kigge forbi butikken på Blegdamsvej 104A og få gode smykkestylingstips fra mine dygtige medarbejdere – og vil du have råd fra mig, så book din tid ved at sende en mail

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top