Om at stå fast, få ret – og lidt ekstra sjov…

Det kræver mod, det kræver styrke – og det kræver et ekstremt hardcore filter at stå fast i stormvejr. Det har jeg altid vidst – og egentlig også altid set som en af mine styrker. At jeg er klar på et stormvejr. For har man en holdning, og måske endda en – bevares – holdning der udfordrer de gængse overbevisninger. Så kræver det sgu sin kvinde at stå rank. Men det gør jeg – og det har jeg lært af den bedste læremester – min mor.

 

Netop min mor og jeg var godt rustet til at gå ind i et stormvejr, da vi i forbindelse med regeringens voldsomme nedlukning af samfundet – råbte vakt i gevær og bad om proportioner i indsatsen og håndteringen af udbruddet af COVID-19. Baseret på min mors lægefaglige viden og mange års erfaring med håndtering af virus i daginstitutioner, råbte vi sammen op. Hun havde sin faglige viden – og jeg havde mit store netværk. Vi bad om proportioner i indsatsen OG ikke mindst regeringens sundhedsfaglige evidens for nedlukningen af samfundet. Evidens regeringen selv har erkendt, at de ikke havde og fortsat har. Helt fra start havde min mor ret i sine vurderinger, hvilket er blevet bakket op af flere kollegaer, forskning etc. I starten var der ikke mange der turde bakke op offentligt – men “kun” internt. Det har heldigvis vendt sig nu, og det er tydeligt i pressen, at mange har forstået alvoren i regeringens voldsomme nedlukning. De alvorlige konsekvenser det har for samfundet – for økonomien og for vores sundhed. Det skrækscenarie som regeringen satte befolkningen i sigte, har aldrig været et reelt problem. Ikke mindst også takket være sæsonvariationen – som min mor gentagne gange har sagt det. Det voldsomme scenarie som regeringen opstiller, lader sig simpelthen ikke gøre i en forårssæson. Det er tydeligt at regeringen nu selv vakler og den “dronninge”-fremtoning vi så Mette Frederiksen med til de første pressemøder, den er fuldstændig væk – og tilbage stod på mandagens pressemøde en skælvende kvinde, der tydeligvis nu er klar over de voldsomme udfordringer hun står over for, ift at redde landets økonomi, sundhed og vores børns fremtid. Det er ikke for sjov det her. Og altsammen er det baseret på meget meget lidt evidens – men derimod meget, rigtig meget politik og store mængder frygt. Jeg glæder mig over, at vi er kommet hurtigere i gang med genåbningen af landet, ikke mindst fordi oppositionen ENDELIG råber op. Jeg kan dog først glæde mig rigtigt, når HELE landet er åbnet igen – selvfølgelig med gode nye tiltag såsom fast håndsprit og god hygiejne. Ikke kun ift at håndtere Corona, men i det hele taget vil det være godt hvis vi alle generelt stepper op på hygiejnen.

 

Anyways hvad oplever man ellers i et stormvejr? Rigtig mange pinlige sider at uoplyste – og ignorante – personer. Som offentlig person, ja det er jeg jo;) – så sker der tit det, at andre offentlige personer misbruger én til at få taletid. I denne situation har bla. danseren Silas Holst, den afdankede komiker Huxi Bach og reality- samt dramapersonen Fie Laursen i den grad “hygget” sig med mig. Alle er de over en kam gået all-in med god gammeldags mobning – og manglende intelligens. Silas Holst er nærmest besat, han nægter at sætte sig ind i evidens, og kan alene skrive sætninger såsom “fy for pokker” og kontakte mig i tide og utide – selv om natten. Jeg har MEGET respekt for folk der formår at debattere, fremføre argumenter etc. Men folk der ikke kan andet end at svine og mobbe? Dem har jeg intet til overs for. Jeg har forsøgt at debattere med Silas Holst, men hans argumenter vedbliver at udeblive – det gør hans besættelse dog ikke. Han kommenterer mine opslag på Instagram minutter efter de er postet – og det uden officielt at følge mig…. Interessant. Huxi Bach – ja hvem er han egentlig? For nogle år siden var jeg til et af hans shows og gik derfra i rigtig dårligt humør – i guder for en oplevelse. Fra start til slut svinede han andre mennesker til – men ikke på en sjov måde, alene på en ondskabsfuld og nedladende facon. En dygtig komiker formår at lave sjov med kærlighed, det formår Huxi Bach på ingen måde. Jeg lovede mig selv at jeg aldrig ville se noget med ham igen, det var ren negativ energi han udsendte. Jeg har så ikke set ham i mange år, og troede egentlig han – heldigvis – havde forladt faget. Det fandt jeg så ud af, at han ikke har. Ja faktisk følte han sig kaldet til at lave en ren propaganda video, hvor jeg og min mor svines til fra ende til anden. Hvor det eneste korrekte er, at vi er mor og datter, nå ja og så lige det billede han så fint har klippet ud af mig;) Tænk at man kan være så ækel og uintelligent. Jeg kan ikke andet end tænke han virkelig har brug for opmærksomhed….. Til sidst så lige Fie Laursen. Hun har gjort det før, og gør det formentlig igen – laver drama ud af ingenting. Det gjorde hun så også med mig i denne omgang – og igen uden overhovedet at sætte sig ind i hvad jeg havde sagt. Det ændrer sig næppe;)

 

Kort sagt, det er vildt nok hvad man skal opleve, men sådan er det. Det vildeste ift Silas Holst, Huxi Bach og Fie Laursen er dog, at de må leve med, at pga deres uintelligente hetz og mobning, så har de reelt bremset en hurtigere genåbning af landet, og dermed været direkte medvirkende til at køre deres egen branche helt i knæ. Endvidere har de alle vist Danmark og deres egne børn, at det åbenbart er OK at mobbe/svine andre mennesker til. Rollemodeller? I don’t think so.

 

Til gengæld står jeg – og min mor – fortsat fast. Og takker for den massive opbakning fra alle Jer – vores venner:)

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top