Modeugen – let’s gooooo:)

modeuge_03modeuge_02mode_01

WUHUUUUU modeugen er i gang – og blev skudt godt i gang i går med Kopenhagen Furs smukke show i Industriens Hus, hvor jeg var afsted med mine gode veninder Tina Lund og Claudia Rex. Se mere HER. I dag kommer der til at være rigtig godt gang i den – jeg skal til Stasias show på D’Angleterre, Jesper Høvrings show på Børsen – og så et smut forbi Eurowoman og Euromans fest på “Olsen +3“, samt The Reception på D’Angleterre.

Jeg glæder mig HELT vildt – ikke mindst fordi dagen kommer til at være i det bedste selskab med mine dejlige veninder Claudia Rex, Sophie Løhde og min elskede mor, der traditionen tro skal med til Stasia. OG så har jeg lokket én af mine bedste venner Lasse til at være total James Bond-agtig chauffør og på sikreste vis køre os gennem Københavns gader i min lækre Volvo XC60’er fra Bilia.

Udover det gode selskab, så glæder jeg mig som en lille baby til at hoppe i forskellige fede looks – matchet med de PERFEKTE JEWLSCPH smykker, but of’course;) Jeg kører tre forskellige looks – et med store diamanter, ét med forgyldte smykker og ét med rosa forgyldte smykker… De endelige looks, tasker, sko OG kjolerne – dem må du følge med og se senere. Nååå ja, inden det hele går i gang – så skal jeg lige have lookerne ordnet og makeuppen lagt af Malene hos Beauty Academy DK….

Så stay tuned – og følg med på Instagram

God modeuge;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top