Modeuge, looks og smykkestyling – yeeees

Ååååh ja modeugen – jeg elsker den! En super inspirerende uge med shows, event og en masse skønne mennesker samlet – med en fælles passion for mode. I løbet af modeugen går jeg til forskellige shows og events, og jeg tænker meget over mine looks og smykkestylingen.  Jeg er særligt vild med denne del, elsker jo at gi’ den gas, lege med looket og understrege stilen med smykkerne. For YES, smykkerne GØR forskellen;)

Herunder har jeg samlet sammen på 7 af de looks jeg havde under denne modeuge – nogle af dem sammen med veninder og hvad de bar.

Modeblogprisen 2014

Modeblog

Jeg fulgtes til Modeblogprisen 2014 med smukke Maria Lucia og Claudia Rex – og da det var et storslået gallashow på Børsen, var vi alle i fine lange kjoler matchet med de perfekte diamantsmykker:

Maria Lucia: bar store øreringe med 3.75 carat diamanter og lemon topas ædelstene (23.749 kr) samt en enkel diamantring med 0.35 carat diamanter og sort onyx (2699 kr.). Kjolen er fra David Andersen.

Claudia Rex: bar et par store funklende diamantøreringe med 8.8 carat diamanter (44.999 kr.) samt den store statementring med blå topas, safir og 1.23 carat diamanter (9.999 kr.). Claudias kjole er fra Elsa Adams.

Jeg selv bar et par store diamantøreringe med 6.15 carat diamanter (24.999 kr.), en stor 24 karat guldring (43.899 kr.) og en halskæde med firkantet diamantvedhæng med 1.5 carat diamanter (6.299 kr.). Min kjole er fra Elsa Adams.

Kopenhagen Fur

ModeKF

Modeugen åbnedes sædvanen tro med Kopenhagen Furs show på Rådhuset – og jeg var selvfølgelig i pels. Min pels samt læderleggings var fra ‘est1995 by Benedikte Utzon Wardrobe’, top fra The Hip Tee og sko fra Valentino hos Kassandra Sko.

Jeg ville gerne give den pink jakke kant – og gøre looket råt, så derfor havde jeg matchet looket med smykker i sort sølv, men med farverige ædelstene: Øreringe med peach moonstone og pyrit (2699 kr.), halskæde med peach moonstone og hvide topas (3649 kr.) – samt to ringe, den ene en signetring med POWERtegnet (2049 kr.), den anden en farverig ring med en kombination af pyrit, ametyst og peach moonstone (2849 kr.).

Est1995 – Benedikte Utzon Wardrobe

modeutzon

Til Est1995-showet bar jeg selvfølgelig også tøj fra Est1995 – er helt vild med kombinationen af en lædernederdel og skjorte – det giver et feminint look – og er meget elegant. Jeg kombinerede looket med en FANTASTISK Valentino-taske i pyton (ååååh ja tak….) – samt sko fra Chloé. Begge dele købt hos Kassandra sko. Perfekt til det feminine look var rosa forgyldte smykker:

Halskæde (2199 kr.) sat uden på skjorten (lad dig inspirere…), øreringe med rosa calcedon, hvid topas og månesten (1749 kr.) – samt tre ringe, to af dem i samme style (1499 kr pr stk) med henholdsvis pyrit og rosa calcedon – og så en stor ring med pyrit og røgtopas (3799 kr.)

Stasia

modestasia

Jeg fulgtes med Claudia Rex og Karina Frimodt til Stasias smukke show på NIMB – og alle tre bar vi de smukkeste kjoler fra Stasia, vi matchede SÅ flot. Smykkerne var selvfølgelig perfekte diamanter…

Karina bar et par diamantøreringe med 1.10 carat diamanter og sort onyx (9.249 kr.).

Claudia bar et par store diamantøreringe med 10.90 carat diamanter (52.499 kr.) – matchet med en enkel hjerteformet halskæde med 1.40 carat diamanter (6.649 kr.).

Jeg selv bar et par øreringe med multi-color safir samt 2.40 carat diamanter (19.749 kr.), enkel hjertehalskæde med 0.75 carat diamanter (3949 kr.), armbånd med røgtopas og 3.85 carat diamanter (15.299 kr.) – samt to diamantringe i 18 karat hvidguld. Den ene med den runde top har 0.343 carat diamanter (20.999 kr.) – den anden har 2.53 carat diamanter (149.000 kr.), kommer snart på websitet.

David Andersen

ModeDA

Til David Andersens show bar jeg en orange kjole fra Paul & Joe, bælte fra Depeche, læderjakke fra Elsa Adams, sko fra Christian Louboutin og taske fra Valentino (købt hos Kassandra Sko) – kombineret med forgyldte smykker, det matchede bæltet perfekt. Halskæde med pyrit og hvide topas (3849 kr.), øreringe med store dråbeformede pyrit (2649 kr.), ring med pyrit (1499 kr.) samt to af mine favoritarmbånd med rubiner (7149 kr.)

Ved min side havde jeg altid smukke Claudia Rex – der bar en kjole fra Stasia i total “Audrey Hepburn”-stil og perfekt til den var et par store øreringe med hvid agat, sort onyx samt 2.15 carat diamanter (11.499 kr.).

Munthe

modemunthe

Munthe er uden Simonsen – og det gør hun godt, for super fede sager Munthe viste på catwalken til showet på Nationalmuseet -glæder mig til at kunne hoppe i det. Til showet var jeg hoppet i en kjole fra Elsa Adams, blazer fra Alexander MqQueen og sko fra Chloé købt hos Kassandra Sko. Jeg bar også mine briller fra Tom Ford – føler mig såååå voksen med dem på;) Jeg havde smykkestylet det enkle look med rosa forgyldte smykker – det gave et feminint touch. Øreringene var med pyrit, røgtopas og hvide topas  (4499 kr.) – halskæden matchede med pyrit og hvide topas (3849 kr.).

Som min smukke “partner in crime – fashion crime…” var Claudia – der så skøn ud i blåt sølvlook med øreringe med blå topas (4399 kr.), samt halskæde med firkløver beklædt med hvide topas (1849 kr.).

Reception for Vanessa Bruno

mode_fransk

Den franske ambassade inviterede til reception for den dansk/franske designer Vanessa Bruno på den franske ambassade ‘Det Thott’ske Palæ’ – det vildeste og smukkeste sted jeg længe har set – lige ved Kgs. Nytorv. Jeg kørte den elegante franske stil – med shortsfragt fra Maje, sko fra Saint laurent (købt hos Kassandra sko) – samt elegant blonde-cardigan fra Elsa Adams. Matchet til dette havde jeg taget et lækkert orange pashmina for at bryde det sorte look – og smykker var i det kølige nordiske look med en blanding af sølv, sort sølv og hvidguld:

Øreringe med hvid topas (2599 kr.), halskæde med hvide topas (3399 kr.), signetring i sort sølv med POWERtegnet (2049 kr.), ring i 18 karat hvidguld med rund top beklædt med 0.343 carat diamanter (20.999 kr.), dråbeformet ring med fire opal ædelsten og 0.35 carat diamanter (6299 kr.), enkel ringbånd med diamanter hele vejen rundt i sort sølv (3499 kr.), enkel ring med 1.07 carat diamanter hele vejen rundt i 18 karat hvidguld – samt stor ring med 2.53 carat diamanter i 14 karat hvidguld (149.000 kr. – kommer snart på websitet).

 

Mit hår og makeup stod Karina Bredahl fra BeautyInk (med bareMinerals produkter) for til Modeblogprisen 2014 (også Claudias look) + receptionen på den franske ambassade.

Til Kopenhagen Fur, Est1995, Stasia, David Andersen og Munthe – var det Sivan Hededam fra Zenz Organic Haircare der stod for hår og makeup – på både mig og Claudia.

Det var lidt om mine looks og smykkerne – håber det inspirerer en smule, og husk du ALTID kan kontakte mig og få hjælp til personlig smykkestyling.

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top