Mit blå verifikationsbadge på Instagram = rigtige følgere

JA, gu er jeg stolt. Virkelig stolt. Ikke mindst også fordi et par stykker eller to nu må æde deres egen ord med ketchup på! For ja, it’s true – JEG har fået det blå verifikationsbadge på min Instagram-profil, der er en blåstempling af min IG konto, og som gives til dem, der rent faktisk har en fanskare, er ægte indflydelsesrige profiler med ægte følgere.

Det blå badge gives ikke ‘bare’ og er Instagrams verifikation af ens profil og kampen mod de mange spam-profiler og købte likes, kommentarer og følgere derude.

Instagrams egne ord

? The blue verified badge is an important way for you to know that the account you are interacting with is the authentic presence of a notable public figure, celebrity, global brand or entity…

Så alle dem der havde travlt med at mene jeg har falske følgere. Sorry guys, jeg har nu med Instagrams egen blåstempling og det blå badge fået anerkendt at min profil er særligt indflydelsesrig. TAK – og ikke mindst TAK til alle der følger mig:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top