Min skønhed?

IMG_20150620_165135 IMG_20150620_165157 IMG_20150620_165221Man skulle NÆSTEN tro, at det er en lækker mand jeg kigger ned på;) Men det er det ikke – det er til gengæld ét af mine helt uundværlige daglige produkter (Precleanse wipes) – der indgår i min daglige rutine ift. pleje af min ansigtshud. Jeg bliver ofte spurgt om mine skønhedsrutiner – og siger det igen og igen: SØVN. Meeeeen søvnen står ikke alene, og udover en fornuftig kost og daglig motion, så er jeg ekstrem emsig med min hudpleje – specielt ansigstplejen.

Hvad gør jeg så? For det første så sværger jeg til Dermalogicas produkter. Uanset hvilken hudtype du har, så har det det der passer til DIG – og finder ud af det via en personlig “facemapping”. Min mor er – udover mig selv – et godt eksempel. I mange år har hun brugt en creme fordi den “dufter så dejligt, Mai” – men helt ærligt, så var den ikke god for huden… Efter jeg så fik hende overbevist om, at begynde med Dermalogica så har hun simpelthen fået den flotteste hud og bruger nu heller ikke andet;)

Min daglige rutine ift ansigtspleje er, at jeg to gange om dagen gennemgår 7 step – fordelt først på vask og så creme:

Vask/rens:

Hydrering/creme

Alt i alt tager det mig ca 2 minutter – så selv om 7 step virker af meget, så går det stærkt OG resultatet er hvert et sekund værd… Jeg har en meget smuk hud – hvis jeg selv skal sige det. Men det siger andre nu også;)

OG husk også, at det er IKKE en undskyldning at du kommer sent hjem fra byen og går på hovedet i seng med makeuppen på. Tænk lige hvor ulækkert det er for huden at sove med makeup på – jeg mener, du sover heller ikke med tøj på vel? Så selvom jeg bruger mineralmakeup fra Jane Iredale – jeg i realiteten kunne sove med – så tager jeg ALTID min makeup af og gennemgår de 7 step ansigtspleje….

Nåå ja et sidste uundværligt dagligt produkt? Om morgen bruger jeg også Dermalogicas deodorant “Environmental control deo“.

Prøv selv – én gang fan af Dermalogica og du forbliver fan.

HOV, smykkerne på billedet? DIVINE øreringe med rosa calcedon og hvid topas ædelsten (2999 kr.) + TWO FOLDED ring med rosa calcedon ædelsten (1499 kr.)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top