Lækkerier til “Når dyrene drømmer”

Nårdyrenedrømmer

fotoJa ja jaaaaa smykkerne gør altså bare forskellen for hele looket – without a doubt. Da jeg i går var til gallapremiere på den danske gyser “Når dyrene drømmer”  (se den – især qua de super gode skuespillerpræstationer fra debutant Sonia Suhl – og den velkendte Lars Mikkelsen) i Grand teatret med min dejlige veninde Tina Lund, bar jeg et flot udvalg af rosa forgyldte smykker. De passede perfekt til looket med en rød pels (jaja pels – men kortærmet her i sommervarmen….) fra Elsa Adams og den FEDESTE taske ever fra Valentino, købt hos Kassandra Sko. Jeg har længe sukket efter den smukke taske…..

Jeg bar øreringe med rubin ædelsten (1849 kr.) – der matchede halskæden der også var med rubiner (3399 kr.). På den ene hånd havde jeg kombineret to ringe – bestående af det enkle ringbånd med hvide topas ædelsten (1549 kr.) hele vejen rundt – og så den brede mere rå ring med enkle hvide topas (1299 kr.). På den anden hånd bar jeg den super cool “tre”-radet ring med røgtopas, peach moonstone og rubin ædelsten (2199 kr.). En super cool ring der kan “klemmes” ind/ud og tilpasses hånden. I love it.

Hår og makeup var fikset af Simone hos Frisør Zenz Organic Haircare i Rosenborggade. Jeg var vild med krøltop-looket, og ja er i det hele taget ret glad for min POWERpage.

Inden jeg nåede til makeup og hår før premieren – gjorde jeg mig klar på kontoret og valgte de perfekte smykker… Se videoen herunder – bum bum;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top