It’s a CULOTTE

IMG_20150929_193119IMG_20150929_193150IMG_20150929_193216IMG_20150929_193801 IMG_20150929_193844

Smykker / Jewellery

Earrings ICONIC rose gold-plated silver + white topaz / Necklace ICONIC rose gold-plated silver + white topaz / Bracelet GLAM BRIO rose gold-plated silver + white topaz + black cotton / Ring CAESAR rose gold-plated silver / Ring TWISTED rose gold-plated silver / Ring ICONIC  rose gold-plated silver / Ring MINI DROP rose gold-plated silver + white topaz

Clothing / Stills Atelier  – Pumps / Pura Lopez

Okay, jeg havde ALDRIG troet jeg skulle se mig selv i et par culottes – en af de HELT store buksetrends for tiden. Meeeen jeg har lært mig selv, at jeg skal prøve det for at sige det ikke går. Et mantra jeg bruger i alle sammenhænge – lige fra mænd til tøj;) Så jeg hoppede i et par culottes, og HOLD NU OP jeg er vild med looket. Se selv – så smukt, enkelt og stilrent. Hele sættet i de lyse pastelfarver er perfekt kombineret med de lilla pumps – skønne farver til efteråret. OG så er det SÅ smukt med smykkerne i rosa forgyldt sølv – bemærk den særlige ICONIC serie med firkantet slebet ædelsten. En ny style i AW-15 kollektionen. Rå og feminin – ligesom mine culottes;)

ENGLISH: WOOW I never thought I would see myself in a pair of culottes – a very strong fashion trend. But never say never is my mantra for living. Whether it’s about men or clothes, you have to try to say no;) So I jumped into a pair of culottes and I absolutely LOVE the look. Look how clean, simple and elegant it is. Perfectly underlined with the oh so lovely boots and the stunning jewelry. Take note of the new ICONIC style in my AW-15 collection – based on a square shaped precious stone, it’s such a cool style. Rock’n’roll with e feminine touch – like my culottes.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top