INSPIRATION – gult med et twist

_20150615_184123 _20150615_184233Siger jeg gul, så siger de fleste “nej tak”… Men det tror jeg på, at jeg med dette indlæg kan lave om på – eller i hvert fald ændre din mening en bette smule herom;)

For se mit look – det er i den grad domineret af det gule, men er det ikke bare smukt og super elegant? Læg mærke til hvordan smykkerne med gul calcedon ædelsten kombineret med forgyldt sølv giver et lækkert og elegant look. Jeg bærer øreringe og halskæde fra samme serie (GRACIOUS) – et smukt sæt der understreger det elegante udtryk. Den gule ædelsten er super smuk til mig fordi jeg er lyshåret – men men men, den er også flot til mørkhårede kvinder. Og så er det flot med gul – selvom jeg ikke er sommerbrun, endnu;)

Smykkerne

  • GRACIOUS øreringe med gul calcedon ædelsten i forgyldt sølv (1999 kr.)
  • GRACIOUS halskæde med gul calcedon ædelsten i forgyldt sølv (1949 kr.)
  • ENCHANTED ring med citrin og hvide topas ædelsten i forgyldt sølv (1699 kr.)
  • PURE DROP ring med guld calcedon ædelsten i forgyldt sølv (649 kr.)
  • TWO FOLDED ring med hvid topas i forgyldt sølv (1599 kr.)
  • BEADS armbånd med guld-pyrit og sort bomuldssnøre (599 kr.)

Min nederdel i neon gul og grøn er fra Karl Lagerfeld – matchet med en sort top fra Wolford og Prada sandaler – købt hos Kassandra Sko.

Så hvad siger du nu? – er det ikke flot med smykker med gule ædelsten?

HUSK at du altid kan skrive til mig hvis du har brug for særlige smykkestylingstips – det kan også være helt overordnet, fx hvordan man styler briller? Hvad der er smukt til mørkt hår? You name – just send it;)

Send mig en mail på: mm@jewlscph.com

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top