If RIRI can…

_20151231_134727_20151231_134657

_20151231_134637

DSC_1041~2

YES,  så står der 1.1.2016 i kalenderen – og jeg håber I kom godt ind i det nye år, det gjorde jeg i selskab med mine forældre og to af deres gode venner. OG jeg hoppede selvfølgelig ind i det nye år traditionen tro i stiletter…  Bogstaveligt talt hoppede jeg ned fra sofaen med et jubelskrig – så er stemningen lagt for året 😉 Og jeg fortsætter den gode stil og husker at livet er sjovere funklende,  så selv på 1. Nytårsdag dresser jeg op og lægger stilen for 2016. Hvis Rihanna (RiRi)  kan styre pailetter til hverdag, så kan jeg også. Og DU kan også…

Nåååå ja mine nytårsforsætter? Dem har jeg ingen af – jeg har planer;)

HAPPY NEW YEAR ☺

ENGLISH

YES. So it says 1.1.2016 in the calender, and I hope you all had a great evening.  I had for sure – in the company of my parents and two of their friends.  Such a great night, and of course I jumped into the new year in my pumps with open arms. So the style is clear for 2016 – here I come. I’m continuing the good style in a sparkling look today. If Rihanna can rock the sparkling looks on a daily basis – so can I. And so can YOU.  Life os simply more fun dressing up and sparkle 😉

Oooh my resolutions for 2016? None,  I have plans 😉

HAPPY NEW YEAR ☺

JEWELLERY

Earrings NOBLE BLACK/WHITE black silver + 14 carat gold + diamonds + black onyx + white agate / Necklace PURE DROP black silver + 14 carat gold + diamonds + white topaz / Necklace FEATHER BIG black silver + gold-plated silver + diamonds / Necklace PEARL DROP black silver + gold-plated silver + diamonds + freshwater pearl / Bracelet PRINCESS black silver + 14 carat gold + diamonds / Ring SNAKE black silver + diamonds / Ring EXTRAVAGANT TAG black silver + diamonds / Ring CROSS black silver + diamonds

LOOK

Top – Topshop / Pants – Joseph / Cardigan – Elsa Adams Handmade / Shoes – Jimmy Choo

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top