I got the blues…

DSC_1412~2 DSC_1419~2 DSC_1418~2 DSC_1426~2Har du lagt mærke til, at jeg har et lille (ret stort) crush på de blå smykker for tiden? Forleden var der fokus på de mørkeblå ædelsten, nu er det de lyse blå nuancer i form af blå topas ædelsten. De lyse blå nuancer i de blå topas giver et drømmende og gudesmukt look, der er super elegant. Mange tror umiddelbart det er aquamarin ædelsten når de ser vores smykker med de lyse blå ædelsten – meeen det er blå topas, der minder meget om aquamariner. MEN de har en langt bedre pris OG jeg synes også, at de funkler meget mere. Så når de både er smukkere og til en bedre pris, så er det da sjovere at bruge dem.

De blå tendenser ser du i det hele taget også rigtig meget i modebilledet for tiden – både i form af de sarte blå nuancer og det mere rå denimlook. Til begge looks er det smukt med blå topas – det giver et elegant twist.

Smykker med blå topas ædelsten er også super smukt til en brud – du kan næsten se det for dig med min hvide blondetop, og hvor smukt de blå nuancer er til blonden… Og så skal en brud jo altid bære noget blåt – måske et smykke med blåt;)

Anyway – uanset om smykkerne skal bruges til en brud eller til at understrege de blå tendenser i modebilledet, så gælder det “bare” om at komme i gang og på med de blå smykker. OG tør jeg sige det? Hvis du har blå øjne så er blå topas endnu mere perfekte….;)

Smykkerne

FACETTED CIRCLE øreringe med blå topas ædelsten i sølv (2699 kr.)

PURE DROP halskæde med blå topas ædelsten i sølv (1449 kr.)

ENCHANTED ring med blå topas og hvid topas ædelsten i sølv (1699 kr.)

PURE DROP ring med hvid topas ædelsten i sølv i sølv (649 kr.)

PURE DROP ring med hvid månesten  i sølv (649 kr.)

CEASAR ring i sølv (1099 kr.)

BEADS armbånd med sølvpyrit og blå bomuldssnøre (599 kr.)

Mit look er med kjole fra Cacharel, blondecardigan fra Elsa Adams og sko fra Prada – købt hos Kassandra Sko.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top