Gallapremiere på kartellet – og en lille konkurrence…

Jeg var i går inviteret til gallapremiere på den nye danske film “Kartellet”, om karteldannelser i byggebranchen. En super spændende – og skræmmende – film, der er baseret på virkelige hændelser. Nogle gange overgår virkeligheden simpelthen fantasien – det viser filmen klar….  Om retfærdigheden sejrer – eller om filmens hovedperson, den selvstændige entreprenør Lars Halbo (Spillet af Anders W. Berthelsen), lader sig indrullerer i karteldannelserne i hans område, ja det må du jo se filmen for at få svar på…

Læs mere om filmen her

Looket

Kartellet05

Jeg fulgtes til premieren med min gode veninde Claire Ross-Brown – dejligt med en tøseaften. Jeg bar til premieren en kjole fra Elsa Adams, minkpels fra Sten Bergstrøm, sko fra Christian Dior og clutch fra Valentino – begge dele købt hos Kassandra Sko. Makeup og hår var sat at Sivan Hededam fra Zenz Organic Haircare. Det var super flot og elegant – se det også bagfra;)

Smykkerne var i det forgyldte look – stor halskæde (5199 kr.) og matchende øreringe (3399 kr.) med hvide månesten. Når det er samme ædelsten, er det super smukt med både store øreringe og stor halskæde – det ser flot ud sammen og bliver ikke for meget, når det netop matcher. Den hvide månesten er i det hele taget én af mine favoritædelstene, fordi den har et lækkert og meget elegant look – den changerer super smukt og har meget liv i sig.

Konkurrence

kartelletear

Oven på sådan en god film, ja så er jeg kommet i konkurrencehumør igen igen – og det skal da selvfølgelig være noget med den hvide månesten I nu kan vinde… Så vil DU vinde et par øreringe med hvid månesten i rosa forgyldt sølv – det fine par du ser herover (værdi: 599 kr.)?

Så svar på følgende spørgsmål:

Hvem er instruktør på “Kartellet”?

Svar inden d. 1/3 kl 18 – og del gerne konkurrencen på Facebook, Instagram etc.

Held og lykke – og god fornøjelse med filmen:)

Kh Mai

PS: det flotte billede fra premieren med Claire og mig er taget af  Michael Stub / Her & Nu.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top