En stor sejr – diamanten var som oplyst!

Vi har netop modtaget afgørelsen fra Forbrugerklagenævnet i forbindelse med Cengiz Mads Salvarlis køb af en diamantring i forbindelse med ?Familien på bryggen?.

Vi ser afgørelsen som en sejr. Forbrugerklagenævnet bekræfter at diamanten havde den kvalitet, som Cengiz Mads Salvarli blev oplyst om ved købet. De har endda vurderet, at diamanten er større end angivet på certifikatet og dermed havende reel større værdi. Vi ser således deres vurdering som en stor sejr, da det var diamanten, som Cengiz Mads Salvarli satte spørgsmålstegn ved og bragte tvivl omkring gentagne gange. Det er nu blevet entydigt tilbagebevist. Diamanten var, som Cengiz Mads Salvarli blev oplyst om ved købet.

Det betyder, at de grove æreskrænkende udtalelser, som Cengiz Mads Salvarli gentagne gange har fremført bistået af TV3 og produktionsselskabet Metronome alene har haft skadeligt sigte, herunder ønske om, at tiltrække seer til programmet og således intet hold i virkeligheden.

Forbrugerklagenævnet giver os medhold i, at vi har oplyst alt korrekt ved købet, men de vægter dog en enkelt sagkyndigs subjektive vurdering og påpeger, at nogle af ringens grabber er i stykker. Vi kan meget let udbedre de anviste skader på ringen, som vi mener efter al sandsynlighed er påført ved forkert brug.

Vi er ikke tilfredse med selve udfaldet af afgørelsen. Sagen hører ubestrideligt slet ikke til i Forbrugerklagenævnet, da der er tale om udestående mellem to erhvervsdrivende (Cengiz tjener penge på Familien på Bryggen) og der er IKKE på nogen måde tale om almindeligt forbrugerkøb. Alt forud for optagelserne var nøje aftalt på forhånd med ikke mindst Metronome – produktionsselskabet bag. Det var også dem der kontaktede os i første omgang, da ringen skulle laves i stor hast, da Cengiz og hans svigermor Linse Kessler ønskede at få den lavet hos os.

Den ubegrundede hetz har været skrækkelig, da kvalitet for os netop er altafgørende. Vi har jo allerede også fået medhold fra Ofcom i UK ifht at TV3 krænkede vores rettigheder ved at bringe flere udsendelser af ?Familien på Bryggen?, hvor ikke mindst Cengiz Mads Salvarli kom med meget grove anklager ? og hvor vi ikke på noget tidspunkt fik mulighed for at komme med vores version (Læs Ofcoms afgørelse HER).

Jeg glæder mig over alle vores dejlige, trofaste kunder. Mennesker som værdsætter smukke ædelsten og flotte smykker. Det er jeg taknemmelig for. Det er Jer, jeg designer mine smykker til ? det er alle Jer, som jeg glæder mig over at have som kunder, venner og forretningsforbindelser. Tak for det og tak for jeres store støtte.

Ps. Som I ved er jeg i New York til Fashion Week ? så jeg har ikke flere kommentarer til sagen end disse.

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top