En du elsker – med JEWLSCPH

Jeg var jo SÅ spændt da jeg forleden dragede afsted til gallapremiere på den danske film “En du elsker” – instrueret af Pernille Fischer Christensen med bla. Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm og Birgitte Hjort Sørensen på rollelisten. Hvorfor jeg var særlig spændt? Fordi filmens kostumier Signe Sejlund muligvis havde brugt nogle af vores funklende smykker. Så jeg var spændt…. OG der var sør’me jackpot – Birgitte Hjort Sørensen bar af flere omgange flere af vores smykker. OMG hvor var jeg stolt – og dybt taknemmelig. Smukt så det ud på Birgitte med smykkerne.

“En du elsker” er en gribende og meget følelselsbetonet film om Thomas Jacob, der er en verdensberømt succesfuld singer-songwriter fra Sverige, der har slået sig ned i Los Angeles. bag facaden gemmer sig en del lig i lasten, bla. et dårligt forhold til hans voksne datter og hendes søn. Mod sin vilje bliver Thomas tvunget til at tage sig mere af sin familie – og især hans barnebarn. Det bringer op- og nedture – men hvilke, ja det må du jo ind og se filmen for at finde ud af. OG bemærk så smykkerne på Birgitte Hjort Sørensen….

Læs mere om filmen her

Mit look

en02

Med mig til gallapremieren var altid søde, smilende og smukke Julie Steincke. Hun er i den grad en kvinde med ben i næsen – og det er jeg sgu’ vild med. Flere af den slags kvinder – tak;)

Da jeg på forhånd vidste at filmen handlede om kærlighed – på godt og ondt – så tænkte jeg at min kjole fra Elsa Adams med de smukke røde løber, var lige i øjet;) Til den havde jeg kombineret et par røde Christian Louboutin stiletter, samt en YSL clutch i rød – købt hos Kassandra Sko, where else;) Smykkerne var i det enkle og elegante univers – med et par store diamantøreringe, diamanthalskæde (endnu ikke på webshoppen – er på vej) – samt et lækkert rubinarmbånd. På fingrene bar jeg på den ene hånd den smukke store diamantring og den enkle signet-ring ? på den anden hånd min klassiske brilliant-ring kombineret med den runde enkle diamantring.

Min flotte makeup havde Sasha hos Le-luma lagt.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top