ELLE Style Awards 2015

mai-mannicheelle_01I går var en stor stor aften, ELLE Danmark inviterede i samarbejde med de to hovedsponsorer Profil Optik og L’Oréal Paris til årets modefest: ELLE Style Awards 2015. Det er tredje år ELLE Danmark inviterer til fest – og sikke en fest! Jeg har været med alle gangene og det er i den grad et event, hvor der er kræset om HVER en detalje, lige fra blomsterne på bordet til konfettiens farve på scenen. Før selve Award-showet er der en super hyggelig middag – i år med lækker mad fra Crowne Plaza. Under middagen er der rigtig god mulighed for, at få snakket med kollegaer fra modebranchen og møde nye spændende mennesker. Super inspirerende – og i går blev jeg bla. opfordret til at komme på Snapchat – er I der??

Location for denne smukke aften var DR Koncerthuset – og aftenens værtinde til Award-showet var Ellen Hillingsøe, der skabte den rette fashion-atmosfære – med et twist – på scenen. Aftenens “rigtige” værtinde var dog Cecilie Christiansen – der som ELLE’s chefredaktør er frontfigur for ELLE Danmark, og det gør hun godt, rigtig godt.

Der blev i alt uddelt 16 priser – lige fra Årets stilikon til den helt særlige Årets ELLE-pris. Hvem der vandt priserne, og hvad der skete på scenen (og der skete en hel del…) – det kan du se når Kanal 4 på torsdag d. 7 maj kl 20.00 viser showet, alle de smukke kjoler, celebre gæster og i det hele taget tager dig med til en fascinerende aften. Læs mere HER

Mit look

Invitationen lød på galla – derfor var jeg selvfølgelig i en smuk lang kjole, den fineste sag fra Balmain. En farverig, men stadig rå kjole – og så havde jeg kombineret den med grønne Prada stilletter og taske fra Zagliani, begge dele købt hos Kassandra Sko. OG selvfølgelig de perfekte diamantsmykker. Hår og makeup var sat af Louise Liisberg.

Smykkerne

CHANDELIERS diamantøreringe med lemon topas ædelsten og 3.75 carat singlecut diamanter (38.199 kr.)

MARQUISE GREEN halskæde med grøn onyx og 0.78 carat singlecut diamanter (8049 kr.)

ECLIPSE SMOKY diamantarmbånd med røgtopas ædelsten og 3.85 carat singlecut diamanter (23.999 kr.)

BUBBLE diamantring med brillianter og 18 karat guld (89.999 kr.) – OBS den er ikke på webshoppen endnu, stay tuned…

SUPERIOR single diamantring med 0.35 carat singlecut diamanter i sort sølv og forgyldt sølv (3399 kr.)

ENCIRCLING diamantring med 0.36 carat singlecut diamanter i sort sølv og 14 karat guld (21.199 kr.)

Se mange flere billeder fra ELLE Style Awards HER

Spas og dejlige mennesker….

IMG_20150504_193029 IMG_20150505_012443

Nååå ja, en vellykket fest kræver selvfølgelig også godt selskab – og det kan jeg roligt skrive under på der var i går. Her et par stemningsbilleder fra en dejlig aften. Det ene i smukt selskab med to super seje kvinder, som jeg beundrer hver i sær – den ene en meget dygtig designer – Stasia – den anden den altid smukke og intelligente arkitekt og tv-vært Eva Harlou. På det andet billede fik jeg lige “photobombede” mig til et billede med to af de lækre mænd fra Lighthouse X (Martin Skriver til venstre for mig og Søren Bregendal til højre for mig) – og så seje Lina Rafn og yderst til højre skuespiller Pelle Hebsgaard.

Alt i alt en FANTASTISK AFTEN – TAK til ELLE Danmark (og Profil Optik og L’oréal Paris) for endnu en forrygende aften:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top