Detektiverne – for enhver Sherlock Holmes

detek04

I søndags var jeg til premiere på den danske familiefilm “Detektiverne”– som jeg var særligt spændt på at se, da jeg havde hørt en del om den fra Lisa Lents, der spiller lejemorder i filmen. OG det gjorde hun sgu’godt – sej kvinde, og ekstra sej som lejemorder;) At filmen i øvrigt viste sig at være optaget på min gamle folkeskole (Vangeboskolen), var lidt pudsigt – og gav en del flashbacks til min tid i folkeskolen…

Filmen er instrueret af Esben Tønnesen, og udover Lisa Lents er bla. Beate Bille og Alexandre Willaume på rollelisten og tilsammen har de formået, at lave en spændende dansk familiefilm – for enhver med en Sherlock Holmes gemt i generne. Ligesom mig;) Læs mere om filmen her.

Mit look

Da premieren lå på en søndag eftermiddag havde jeg valgt et lidt mere afslappet look med silkebukser fra Kudibal, silkeskjorte fra Stasia, blazer fra TopShop og sko fra Christian Louboutin. Mit hår og makeup var fikset af Sivan fra Zenz Organic Haircare, der også var dagens date:)

Smykkelooket var enkelt – men med farver og i forgyldt sølv, så det var særligt feminint. Det var mit humør til…

Øreringene (2199 kr.), armbåndet (2999 kr.) og halskæden (1099 kr.) i 24 karat forgyldt sterling sølv – øreringene med en kombination af de tre ædelsten: blå lapis lazuli, labradorit og hvid månesten. På den ene finger to diamantringe med hver 0.35 carat diamanter og henholdsvis carneol og turkis ædelsten (2699 kr pr stk.) – på den anden finger den dråbeformede diamantring med 0.35 carat diamanter (2099 kr.)

detek03

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top