Det rosa guld – den perfekte glød

IMG_20150527_144134 IMG_20150527_144419IMG_20150527_144521

Kig godt på de første collage-billede – så på nr 2 og så det sidste… Hvad er forskellen? Kjolen, sko og look er det samme – smykkerne er også de samme. NÆSTEN de samme. For den store forskel er, at på det ene billede er smykkerne i rosa forgyldt og på det andet billede er de i den almindelige forgyldning. Hvorfor har jeg så gjort det? Det har jeg gjort til ære for DIG, for at vise, hvordan det liiiige gør en forskel om det er rosa forgyldt eller “almindelige” forgyldte smykker. Rigtig mange af os synes vi bliver for “guldet” når vi bærer almindelige forgyldte smykker – og her er de rosa forgyldte smykker perfekte. Den rosa nuance giver en glød uden lige – se selv hvordan mit look med de rosa forgyldte smykker er mere elegant end med de forgyldte.

Så HUSK det, prøv det selv de rosa forgyldte smykker på – og se hvordan det giver dig en smuk og gylden glød – selv uden mange dage på stranden.

Og til de kolde facts – den rosa nuance fås ved at mikse guld med kobber. Alt efter hvor meget kobber der kommes i guldet, så får man den rosa nuance. Dette miks bruges så som som belægning på sølv – præcis som med almindelig forgyldt belægning og samme høje kvalitet. Dvs det er fortsat et ædelmetal (kobber er et ædelmetal), og du kan være helt tryg ved kvaliteten – det er IKKE messing;)

Smykkerne

SOLID CLUSTER øreringe (1399 kr.)

GRACIOUS halskæde med røgtopas ædelsten (1949 kr.)

CEASAR ring (1099 kr.)

POWER SIGNET ring (1899 kr.)

MARVELOUS BRACE armbånd (8499 kr.) – i forgyldt med rosa calcedon og i rosa forgyldt med hvid topas.

Vild med de rosa forgyldte smykker? Se mange flere HER

Selve looket? Kjolen er fra J.Lindeberg, strømpebukserne fra Wolford – og skoene fra Prada hos Kassandra Sko.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top