DATE i dag…

HN4A1902-Edit

I går skrev jeg der er andet i livet end kærlighed, i dag går jeg sgu på date. For efter mit indlæg i går, skrev tusindvis af mænd, tror de tænker det er DEM der skal omvende mig;) Så i dag står den på dating hehe…. Men what to do, what to wear and what to say? Er det her look too much, eller hvad? NOBLE øreringene er mine favoritter, så tænker de bringer held? Hvad siger I?

ENGLISH

Yesterday I wrote there is something more to life than love – as in a boyfriend. This resulted in thousand of messages on social medias, I think the men think it’s THEM to change my mind;) Anyway today I’ll be going on a date. But help me, what to do, say and where to go?? Need advises…. And is this look to much? I just loove the NOBLE earrings, so I’m think they will add some luck;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top