CHRICHRI MAG – Congrats!

DSC_0799~2DSC_0791~2DSC_0793~2

Mandag aften fejrede vi Christiane Schaumburg-Müller og Team ChriChri.dk – deres 1 års fødselsdag OG udgivelsen af deres trykte magasin ChriChri Mag. Jeg var MEGET spændt på at komme til fest på toppen af SOHO i Kødbyen – og blev da ej heller skuffet. For sikke en fest, sikke nogle dejlige mennesker – og sikke et fantastisk projekt. Jeg er vild med kvinder der KAN, VIL og GØR det – og det må man sige Christiane og hendes team i den grad GØR. Hun og teamet er særdeles produktivt, og på bare et år har de formået i den grad at banke et fantastisk online-univers op med chrichri.dk og nu også lanceret et meget smukt magasin. Jeg glæder mig til at få magasinet nærlæst – flot ser det ud. Meningen er, at magasinet er et “add-on” til chrichri.dk og skal udkomme hvert halve år. TILLYKKE til Christiane og teamet – I er da for seje! OBS: Skynd dig at få fat på magasinet – der blev trykt 5000 sidste uge og der er kun 350 stk tilbage… Bestil HER

Med til fest var bla. mine to gode veninder Mette Pedersen og Tina Lund – se lige hvor idyllisk det ser ud på toppen af SOHO. Derudover var der også mange andre dejlige mennesker med til festen – og hvis du ser vloggen herover, så kan du være heldig og få et kys af Mascha Vang, Tina Lund og mig;)

Mit Look

DSC_0779~2 DSC_0790~2DSC_0760~2Perfekt til en sen eftermiddag var min smukke todelte kjole fra Just Cavalli, matchet med et par lækre guld-stilletter fra Prada og taske fra Valentino – begge dele købt hos Kassandra Sko. Da det er en meget spraglet kjole og med et “slips”, så havde jeg ikke taget en halskæde på – men elegante øreringe, armbånd og ringe. Smykkestulingen understreger at det ikke altid er perfekt med både armbånd, øreringe, halskæde og ringe – men at det handler om helheden og selvfølgelig også tøjet. Så når der sker meget på tøjet og udskæringen er “vild” – så lad udskæringen stå frem alene og bær istedet et par smukke øreringe, mange ringe og armbånd. Jeg bar til kjolen smykker i guldlook, så det matchede sko og taske og gav en dejlig sommer-feeling. Makeup og hår stod Malene Windekilde fra The Powderroom CPH for.

Smykkerne

  • GRACIOUS øreringe med pyrit ædelsten i forgyldt sølv (2899 kr.)
  • BEADS armbånd med pyrit ædelsten på sort bomuldssnøre (599 kr. pr stk)
  • SPARKLING RIBBON ring med hvid topas ædelsten i forgyldt sølv (6299 kr.)
  • SUNLIGHT diamantring med 1.25 carat brillianter i 14 karat guld (94.999 kr.)
  • DIAMOND HEART diamantring med 0.75 carat brillianter i 18 karat guld (47.999 kr.)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top