CHOKO CHOKO YEAH (YEAH)

Sjældent har jeg hygget mig SÅ meget, som da jeg forleden, bestilte en box med chokolader fra CHOKO CHOKO YEAH som adventsgave til mine forældre – med billeder af mine forældre på. Hvordan jeg gjorde det? Det skal jeg sige dig – legende let på CHOKO CHOKO YEAH’s app (Download HER). Jeg valgte størrelse på pakken (fra 85 kr.) og så hvilke fotos der skulle på – direkte valgt fra min fotomappe på min uundværlige Sony telefon. Så valgte jeg farve på sløjfe og vupti ordren var lagt og jeg modtog i dag min smukke æske. Helt utroligt nemt- og eneste grund til, at det tog mig mere end 2 sekunder at bestille var, at det kan være svært, at vælge hvilke fotos der skal på;)

Udover at det er en super god (og velsmagende) gave-idé – så er det også en rigtig god idé som lækker servering til kunder, man kan få sit logo og hvad end man lyster på. Vi serverer faktisk for vores dejlige gæster i butikkerne netop disse chokolader med vores logo + “god jul” på. Smukt og elegant – et perfekt match med smykkerne.

Skal du også forkæle nogle med lækre chokolader med fotos, logoer eller andet spas på? Så har jeg en lille gave til dig – du får 15% rabat hvis du bestiller med koden: “chokojewls12” – inden d. 18/12-2017 for så lover de, at du får leveret før jul:)

God fornøjelse:)

OBS: Chokoladen er i øvrigt meget velsmagende, håndlavet af fairtrade højkvalitetschokolade. Ret vigtigt – for udover det ser godt ud, skal det jo også smage godt.

ENGLISH

Rarely have I enjoyed myself as much as i did the other day, when I ordered a box of chocolates from CHOKO CHOKO YEAH as a gift to my parents – with pictures of my parents at. How did I do that? Very easily at CHOKO CHOKO YEAHs app (Download HERE). I choosed the size of the box (from 85DKK), picked the pictures I wanted on the chocolates – directly selected from my photo folder on my Sony phone. Then I choosed the color for the ribbon, the order was done and I received today my beautiful box. So so easy, and the only reason it took me more than 2 second, was due to the fact of which pictures to choose;)

Apart from being a very good (and tasty) gift idea – it’s also a great idea as a delicious serving to customers, you can get your logo and whatever you want on the chocolates. We actually serve these chocolates for our lovely guests in our stores – with JEWLSCPH logo + “Merry Christmas” on them. So beautiful and elegant – perfect match together with our jewellery.

Do you also want to treat someone with delicious chocolates with photos or logos on? Then I have a small gift for you – you get 15% off if you order with the code: “chokojewls12” – before the 18/12-2017, and you will receive your order before Christmas.

Enjoy:)

OBS: The chocolates are very tasty, handmade from the highest quality organic fairtrade chocolate. Very important – since it both has to look nice AND taste good.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top