Brown’s Hotel – en perle i London

IMG_20150814_135435IMG_20150814_124341 IMG_20150814_135756 IMG_20150814_135727butter suiteButterfly-Twists-Top-3-Afternoon-Tea-Places-UK-Browns-Hotel-London-Inside-TablesDem af Jer der så mig i Tv-programmet Kræsne Købere på TV3, ved hvad jeg går op i. Jeg går op i stil, charme og historie. De tre ting får jeg på én og samme tid på Brown’s Hotel i London – hvor jeg netop har tilbragt 5 dejlige dage med min elskede mor. London er et slags “andet hjem” for mig, jeg elsker at komme i London og jeg færdes helt hjemmevant i gader og stræder. Jeg går meget op i hotellet og beliggenheden, det er vigtigt for mig at ligge lige i “smørhullet” tæt på butikker, kunst og kultur. Jeg havde derfor glædet mig meget til at bo på Brown’s Hotel for første gang, der ligger i Mayfair – et stenkast fra Bond Street, Oxford Street – og i gåafstand til Harvey Nichols og Harrods. Brown’s Hotel har en helt særlig historie, det er Londons ældste hotel, der blev grundlagt i 1837 og siden har hotellet været en særlig glamourøs oase og mange spændende mennesker har boet på hotellet. Særligt spændende er det, at selveste krimi-dronningen Agatha Christie ofte kom på hotellet og nød sin Afternoon Tea i The English Tea Room. Det er sød musik i min mors ører – for som Danmarks krimi-dronning og med fire krimi’er om lægen Anna Storm på samvittigheden og én til på vej (Udenfor sæsonen – udkommer 24. september) – så er det da den perfekte kvindes fodspor at følge. Min mor sad endda i samme stol som Fru Christie – og det rygtedes hurtigt på hotellet at min mor skriver krimi’er og ved vores afrejse lå der derfor en bog om Agatha Christie til min mor. Se det er da service og opmærksomhed i en helt særlig grad. Jeg tænker også, at der er en mening med alt;)

Vi boede i en lækker Junior Suite og sov som små engle, for på trods af, at Londons pulserende liv er lige ude for vinduet, så hersker der en særlig ro og “karma” over hotellet. Om det skyldes det historiske islæt, de kunstneriske aner – hotellet er meget fokuseret på at lægge vægge til kendte kunstnere – eller den gode service? Don’t know – but all in all I loveed it. Så det er HELT sikkert ikke sidste gang vi bor på Brown’s Hotel i London. Så skal du til London så bo på Brown’s – eller nyd i det mindste en Afternoon Tea i The English Tearoom, der endda har en særlig variant for os der ikke tåler sukker og gluten. Er du mere til en drink – så er The Donovan Bar kendt for sin vilde drinks-menu, og selvfølgelig kan du også nyde en god middag på hotellets restaurant HIX Mayfair. Tjaa, jeg behøver vidst ikke sige mere end: THUMPS UP herfra;) Læs meget mere om Brown’s Hotel HER.

Mit look

IMG_20150814_135521IMG_20150814_135633IMG_20150814_135549Mit “rejselook” var enkelt og nemt – blå blondetop og jeans. Blåt er i den grad at se i modebilledet her til efteråret – heldigt for os der elsker blåt, og så har jeg endda som en del af AW-15 kollektionen lavet en særlig “blå” kollektion “DEEP BLUE” – som de fleste af smykkerne her også her fra. Jeg har i kollektionen kombineret blå ædelsten med sort sølv – for et råt look, der passer perfekt til efteråret.

Smykkerne

  • GODDESS øreringe med blå corundum i sort sølv (1349 kr.)
  • MARVELOUS BRACE med blå topas ædelsten i sort sølv (5999 kr.)
  • MARVELOUS BRACE armbånd med blå corundum ædelsten i sort sølv (8499 kr.)
  • GLAMOUROUS CIRCLE halskæde med blå corundum og hvid topas ædelsten (3849 kr.)
  • ENCHANTED ring med blå topas og hvid topas ædelsten i sort sølv (1699 kr.)
  • ICONIC ring med blå topas i sort sølv (749 kr.)
  • ALLIANCE diamantring med 0.50 carat singlecut diamanter i sort sølv (5499 kr.)

Blondetop fra Elsa Adams Handmade, jeans fra JBrand og ballerinaer fra Prada – købt hos Kassandra Sko.

På vloggen fra London

Du har helt sikker bemærket jeg er begyndt at vlogge på livet løs, jeg er vild med det – det er så dejligt og direkte, i får mig 100% 😉

Så jeg var selvfølgelig også skarp på vloggen i London og har lavet disse fire vlogs – se dem herunder, eller gå direkte til min YouTube kanal HER:

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top