Blandt flora – og høns…

DSC_4010~2DSC_4004~2DSC_3987~2 DSC_3994~2Jeg har meget respekt for gode idéer – og må sige de her i Århus har fået en særlig god én af slagsen med projeket “Ø-haven”. Som navnet indikerer, så er der tale om et projekt med en masse små ø-haver, hvor alle har mulighed for at blive bybønder og passe deres egen lille “ø”. Projektet ligger lige på Århus Ø – faktisk stort set lige for foden af nybyggeriet Lighthouse – som vi har en lejlighed i. Så jeg kan gå lige ned fra lejligheden og hen til “Ø-haven”. Området er super spændende og det er en rigtig god måde at inddrage indbyggerne på i grønne projekter og samtidig også vise hvor vigtigt det er at vi husker på det grønne – selv i en travl hverdag. Det er også et oplagt sted for skolebørn at tage på udflugt til, få et indblik i dyrkelse af grøntsager, urter, blomster – midt i byen. Nååå ja, og så er der også høns… gok gok;)

Man skulle næsten tro at mit look var koordineret med flora og fauna i “Ø-haven” – for sikke da jeg matcher ind. At jeg så også elsker alt med blomster, natur og skønhed – det gør  ikke matchet mindre perfekt. Jeg er fascineret at tankerne bag “Ø-haven” – og lov mig, at hvis du er i Århus, så besøg projektet. Samtidig med det, så kan du også nyde en tur langs Århus bugt – her er fantastisk! Just say’in… Læs mere om “Ø-haven” HER.

Smykkerne

  • MAJESTIC øreringe med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (3199 kr.)
  • SIMPLE HEART øreringe med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (649 kr.)
  • SIMPLE HEART halskæde med en lille hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (949 kr.)
  • MARVELOUS armbånd med sort onyx ædelsten i rosa forgyldt sølv (5999 kr.)
  • PURE DROP ringe med henholdsvis hvid topas, sort onyx og labradorit ædelsten i rosa forgyldt sølv (649 kr. pr stk – dog 1099 kr. med labradorit)
  • TRIPLE GEM ring med hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1099 kr.)

Bemærk hvordan jeg har matchet et par store øreringe med et par små hjerteørestikkers – cool hvis du har to huller. OG så en hel enkel halskæde – så looket er smukt afstemt. Blondejakken er fra Elsa Adams, læderleggings fra Joseph, top fra Tibi – og flats fra Prada hos Kassandra Sko.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top