ÅÅÅH SOMMER

_20150606_185647 _20150606_185740SOMMERTID og for satan da hvor er det tiltrængt med sol og varme! Jeg er i hopla, elsker sommeren og smider gladeligt skoene i det varme dejlige vejr. Det er simpelthen bare SÅ lækkert, at vi ikke behøver dække os til i tyve jakker, trøjer, bluser – og jeg skal komme efter dig med lag på lag…. Det er også som om, at solen på himlen og varmengør noget ved danskerne, alle kommer ud af deres “bobler” og hilser på hinanden med et smil. Det sidste vil jeg dog mene, at man burde gøre hele året rundt – det gør jeg i hvert fald;)

Anyways, min tubekjole (ja den er lækker ikk) er fra Wolford, og super smart da den kan sættes på et utal af måder. Kort, lang – med lægge, uden lægge…. Der følger endda en manual med. Blonde-jakken er fra Otilia Couture – den skal være fast i min garderobe hele sommeren. Perfekt til at bruge udover alt – lige fra bikini til jeans.

Smykkerne – jamen altså, jeg er jo VILD med det rosa look – så matchet her er smykker i rosa forgyldt sølv krydret med ædelsten og rav. De store øreringe er de perfekte øreringe til sommerlooket – og i det rosa forgyldte sølv passer de til ALT. Ja, det gør de altså. Prøv selv.

Smykkerne

MULTI HOOPS øreringe i rosa forgyldt sølv (1799 kr.)

BE CHARMED halskæde med vedhæng i røgtopas og hvid topas ædelsten i rosa forgyldt sølv (1749 kr.)

SINGLE GEM ringe (2 stk) med henholdsvis røgtopas og rosenkvarts i rosa forgyldt sølv (899 kr. pr stk)

PURE DROP ring med rosenkvarts ædelsten i rosa forgyldt sølv (649 kr.)

DIVINE ring med kirsebærfarvet rav i rosa forgyldt sølv (1595 kr.) – fra min kollektion “Glamourous Green Amber” lavet for House of Amber.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top