2015 – vær dig selv…

Så står der d. 1/1-2015 i kalenderen – det er for vildt som tiden flyver afsted. Traditionen tro hoppede jeg selv ind i det nye år kl 00.00 med åbne arme. For livet fortjener at blive mødt med åbne arme – vi har kun dette ene, og det skal vi nyde til fulde, hver eneste dag. Af samme grund har jeg heller ikke nogle nytårsforsætter, for jeg tror ikke på dem. Jeg tror derimod på, at man HELE tiden, hver eneste dag – skal forholde sig til sit liv og værne om det. De flestes nytårsforsætter går på, at se familien mere, spise sundere, dyrke motion og i det hele taget er forsætterne med udgangspunkt i, at vi skal være bedre ved os selv og nyde livet. Men helt ærligt, det er da ikke kun januar måned – og måske lige nogle dage ind i februar – at vi skal være gode ved os selv? NIKS, det skal vi hele året rundt – 24/7!

At være lykkelig i sit liv er selvsagt subjektivt – og for mig symboliserer den smukke version af POWERkæden du ser herover  – det allervigtigste for mig og min lykke: min familie, min families sundhed og at jeg arbejder med noget jeg brænder for. Halskæden (lavet i 18 karat guld og med peridot ædelsten) var et særligt smykke jeg lavede til min mormor, der desværre døde for fem år siden. Hun er savnet vær evig eneste dag, men halskæden minder mig om alle de gode stunder vi havde – OG at vi skal nyde alle de gode stunder vi har i min familie. Samtidig med det, så symboliserer halskæden jo også POWERtegnet – der med sin kombination af hjertet, peace- og kvindetegnet symboliserer kvinders styrke og minder mig om – hvis jeg skulle glemme det – at vi kvinder i den grad kan sparke RØV! Vi er seje hver for sig, men sammen kommer vi også langt. Min egen mor er for mig helt uundværlig på både den private front og i mit arbejdsliv – og hun er en væsentlig rollemodel for mig. Min mormor var også i den grad en kvinde der sparkede røv, og med sådan to stærke kvinder så stiller det da også krav til mig;) Jeg gør selv hvad jeg kan for, at inspirere andre kvinder til at kaste sig ud i det deres hjerte brænder for og finde deres lykke.  Uanset om det er at være selvstændig, bevæge sig op af rangstigen på arbejdspladsen, bestige Mount Everest eller noget helt fjerde – vi kvinder KAN, VIL og SKAL!

Hvad angår kærligheden, så må det her på årets første dag også lige turneres. For nej, jeg har ingen kæreste. Jaja, der er da mange der “byder” sig til – men ligesom jeg værner om mit liv og forholder mig til det hver dag – så er jeg også meget OBS på, at jeg ikke bare vil have en kæreste for at have en kæreste. Jeg får så meget kærlighed fra min familie og mine venner –  okay de kan selvfølgelig ikke HELT det samme som en kæreste kan… – men jeg hverken VIL eller har tid til “bare” at have en mand for mandens skyld.

Det bringer mig til det sidste og min vigtigste pointe: vær tro mod dig selv og gør ikke nødvendigvis det som alle andre gør, bare for at gøre det. Kast dig ud i livet med åbne arme, mærk efter og vælg den retning der gør DIG lykkelig. Dit liv er DIT – og det er DIG der skal være lykkelig.

So much said – og rigtig godt nytår til Jer alle, med mange funklende tanker,  kys og hilsner

Mai

Mai_blog

2015-01-01 17.45.52

Smil til verden og den smiler til dig… en kliché, men så sandt som det er sagt;)

Foto: Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Hår 0g Makeup: Malene Windekilde / e.l.f. Cosmetics

Stylist: Maria Angelova

Kjole: Atelier Siviglia / BACH Copenhagen

Sko: Rupert Sanderson fra Kassandra Sko

Smykkerne: JEWLSCPH – flere er fra SS-15 nyhederne, der kommer ud fra slutningen af januar 2015, glæd dig;)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top