Update på Corona.

Min mor og jeg har forsøgt og formået at få sat en diskussion i gang ift proportionerne i nuværende karantæne af landet. Jeg har forinden og undervejs sat mig grundigt ind i sagen, men min mor er selvfølgelig endnu bedre og lægefagligt rustet og har meget stor viden om og indsigt i området. DERFOR – læs hendes blog og sat dig selv grundigt ind i sagen: www.vibekemanniche.dk
INGEN negligerer at vi aktuelt har 1395 diagnosticerede som smittede med Corona og 13 er døde med Corona. Det er håndteringen og manglende proportioner i indsatsen vi debatterer og må siges at få have sat på dagsorden.
Når det er sagt, er det dybt pinligt at opleve den ekstreme voksenmobning samt grove chikane vi udsættes for. Indtil videre har ingen fremført faglige velargumenterede modargumenter.
Samtidig med alt dette modtager vi selvfølgelig også rigtig mange beskeder og positive tilkendegivelser, men desværre tør de færreste sige det offentligt. De frygter det samme som vi udsættes for og er frygtelig bange for ikke at kunne tåle det.
Min pointe med dette opslag er – LÆS www.vibekemanniche.dk – sæt jer ind i sagen og tag stilling.
Jeg sletter og blokerer alle der skriver grimt og ikke forholder sig til sagen. Denne chikane er en stor trussel mod demokratiet, fordi I forsøger at få os til at tie stille og stoppe debatten.
I burde stille Jeres kritiske spørgsmål og undren til regeringen – og medierne burde starte med at forholde sig kritisk til den Corona katastrofe regeringen påfører landet og de meget alvorlige konsekvenser det har.
Tag del i en vigtig debat, men hold dig til sagen.
God søndag.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top