THAT RING ❤️

Ja, jeg er stolt af alle mine designs. Meeeen nogle designs er jeg ekstra stolt af – specielt dem der er en særlig historie til. Og en helt særlig historie, det tør der siges at være til denne ring. Det er nemlig en helt fantastisk ring som jeg har designet til min mor, som hendes forlovelsesring. Min mor vidste ikke at hun fik den, men jeg vidste godt hvilken type ring hun gerne ville have som RINGEN fra min far. Præcis som den du ser her – med i alt 1.71 carat brillanter (den store i midten er princesscut) i 18karat rosa guld og kvaliteten er G (color) og VS1 (clarity). Min mor fik ringen i torsdags på hendes 57 års føsser – og om hun blev glad? DET kan man vidst roligt sige. Og JA, det blev min far også – da han så den endelig ringe fik også han julelys i øjnene, og jeg er så stolt over, at jeg har lavet den ring der for altid vil vise kærligheden mellem dem. Nu glæder jeg mig så til der skal laves vielsesringe hehe;)

Går du også med tankerne om en helt særlig ring eller andet smykke? så husk du ALTID kan kontakte mig for et bud herpå – bare send mig en mail: mm@jewlscph.com. ALT er muligt at lave, det er kun et spørgsmål om prisen:)

Er du interesseret i tilsvarende ring som min mors, så send mig en mail for pris etc.

Husk det nu – diamonds are a girls best friends;)

ENGLISH

Yes, I’m proud of all my designs. But some designs I’m extra proud of – especially those that have a special story. And a very special story, there is for sure about ring. It’s an amazing ring that I designed for my mother, as her engagement ring. My mother did not know she got it, but I knew what kind of ring she would like from my dad. Exactly the one you see here – with a total of 1.71 carat brilliant-cut diamonds (the big one in the middle is princess-cut) in 18karat pink gold with the quality G (color) and VS1 (clarity). My mother received the ring on Thursday on her 57 year birthday – and if she was happy? She LOVED it. And yes, so did my father. I’m so proud that I’ve made the ring, a ring that will always symbolize the love between them. Now I’m looking forward for making their wedding rings hehe;)

Are you also thinking about a special ring or other piece of jewelry to be made? So keep in mind that you can ALWAYS contact me regarding this – just send me an email: mm@jewlscph.com. EVERYTHING is possible to make, it’s only a matter of the price 🙂

Are you interested in a similar ring as my mother, please send me an email for price etc.

Remember – diamonds are a girls best friends;)

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top