Stop hate – er du her?

  1.  

Opdatering 2/8-2020.

Listen ovenfor er screenshot fra de to grupper. Så alle navnene er medlem eller har været medlem i mindst én chikanegruppe mod mig og min mor. Alene fordi vi har brugt vores Grundlovssikret ytringsfrihed. Det er interessant at se, hvem der er medlem i gruppen eller grupperne (en del af de samme er med i begge grupper). En af personerne Lone AAquist Weber Groule arbejder som fuldmægtig i Børne- og Undervisningsministeriet. En anden arbejder som ergoterapeut, en tredje som pædagog. Det giver jo indblik i de menneskers moralske kompas, at de tager del i grov chikane mod andre mennesker. Det skal have konsekvenser at chikanere andre. Den eneste måde vi får det stoppet på er netop ved at det får konsekvenser.

Man skal have lov til at fortryde sine handlinger. Dem der sender mig en uforberholden undskyldning og lover de aldrig deltager i chikanegrupper mere og fremadrettet holder en ordentlig tone – sletter jeg navnet på. Men det skal være en oprigtig undskyldning og selvfølgelig at man melder sig ud af grupperne og anmelder dem retmæssigt til FB.

————————
Er dit navn her? Så er du med i en af to hadegrupper på Facebook, hvis eneste formål er at defamere/mobbe/hate/chikanere min mor og mig. Personer der som besatte følger min mor og jeg, kontakter venner og samarbejdspartnere med hate og løgne om os, fuldstændig ubegrundet. Men alene pga…. hate og ondskabsfuldhed. Flere af dem har stalket os i flere år og for nogen er det en besættelse.

Samme personer laver falske anmeldelser på Google og trustpilot, uden nogensinde at have været i nærheden af et smykke fra os. Alene i et forsøg på at ødelægge vores brand.
Det er IKKE i orden og vi skal digital chikane til livs. Den type adfærd og ondskabsfuldhed er en trussel mod demokratiet, virksomheder og enkeltpersoner. Den eneste måde det ophører er ved at det får konsekvenser for de personer, som opfører sig uanstændigt og chikanerer andre. Fuldstændig som det har konsekvenser ude i den virkelige verden. Injurier og chikane på de sociale medier bør kunne straffes meget hårdere og omgående.
Uenigheder er fint, men hate/mobning/ chikane hører ingen steder hjemme. Hverken i den virkelige verden eller på de sociale medier.

De samme mennesker som chikanerer os, chikanerer uden tvivl også andre virksomheder, naboer, privatpersoner. Det skal stoppes og handler på ingen måde alene om min mor og mig. Det er et langt større og generelt problem.

OBS må jeg foreslå, at du tjekker om et familiemedlem, kollega, ansat eller date er på listen? Så vil jeg tænke mig om en ekstra gang. Det siger rigtigt meget om en person, hvis han/hun er medlem af en gruppe der alene er oprettet med det formål at chikanere andre groft.
Hvad angår Facebook har jeg svært ved at forstå, at FB ikke omgående lukker sådanne chikanegrupper – hvor alene titlerne viser at det er ren chikane. Indholdet endnu mere. Grupperne er blevet anmeldt gentagne gange uden at blive stoppet.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top