POWERpartiet – for frihed, demokrati og ytringsfrihed

Velkommen til POWERpartiet. Et parti baseret på fakta, demokrati og ytringsfrihed.
”Det er ingen hemmelighed, at jeg har og altid har haft en holdning til det samfund vi lever i. Jeg har altid kæmpet for kvinder og børns rettigheder – det seneste år er denne kamp udvidet til vores alles rettigheder. Vores Grundlov og frihedsrettigheder – som den nuværende Regering har fuldstændig tilsidesat. Regeringens politik og magtliderlighed kan og vil jeg ikke længere acceptere – og det er derfor med stolthed, at jeg nu stifter POWERpartiet” – Mai Manniche, stifter POWERpartiet.
POWERpartiets ypperste formål er, at få landet tilbage på rette spor. At få fakta tilbage på bordet – og frygten, samt magtliderligheden i skraldespanden.
Partiet vil kæmpe for, at få fakta tilbage i enhver debat, at vi baserer beslutninger på erfaring og viden, fremfor mavefornemmelser, frygt og magtliderlighed.
Fakta og erfaring er kodeordet for demokratiet – og selvsagt ytringsfrihed.
At vi bruger de rette eksperter til at bistå os i situationer, hvor vi ikke selv har viden – men hvor deres viden er vigtig. Uvildige eksperter – frem for kransekagefigurer.
POWERpartiet vil have respekten og tilliden tilbage til befolkningen.
Partiprogram vil blive meldt ud snarligt, men indtil da kan interesserede følge med og bidrage til partiets udvikling på Facebook.

Spørgsmål? Kontakt frontkvinde Mai Manniche / +4523719630

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top