Min NEMME dagsmakeup

Hvad synes du om min makeup? jeg synes det spiller ret godt – helt enkelt og super nemt. Faktisk så er makeuppen på billederne allerede 8 timer “gammel” og jeg har både været ude i blæsevejr og i et alt for varmt lokale. Stadig er makeuppen fin:)

 

Hvad bruger jeg? Det skal jeg sige dig – det er meget nemt. 6 forskellige produkter. Det tager mig i alt ca 3 minutter om morgenen og så er jeg klar til dagen. For mig skal det være nemt at lægge makeup – jeg har ikke tid til at bruge mit liv på badeværelset;)

 

Alle produkterne er fra Radiant Professional, der selvfølgelig fås i mit skønhedsunivers MAI MUNDO. Få 10% på din første ordre, brug rabatkoden: MaiMundo

 

Min dagsmakeup:

Step 1. NATURAL FIX EXTRA COVERAGE LIQUID CONCEALER  – jeg bruger no 03 der matcher de fleste. Concealeren lysner de sorte rander og får dig til at se frisk ud. 145 kr.

 

Step 2. AIR FINISH LONG LASTING MAKE UP – jeg bruger no 03, der igen er rigtig god til de fleste. Jeg har fx netop taget sol (pga psoriasis) og det er fortsat samme foundation der er god til mig. Air Finish er super dækkende uden, at man føler sig for “makeuppet”. 170 kr.

OBS jeg bruger LIQUID MAKEUP børste til påføring af foundation. 190kr.

 

Step 3. AIR TOUCH FINISHING POWDER – giver et perfekt perlemorsskær over din foundation. Jeg bruger no 01 “mother of pearl”. 165 kr.

OBS jeg bruger POWDER børste til denne pudder. 195 kr.

 

Step 4. BROW DEFINER FIX & COLOR – retter og farver brynene, giver den perfekte form. Jeg bruger no. 08 – da jeg godt kan lide mørke bryn. Men er du til mere naturlige bryn, så vælg 02. 105kr.

 

Step 5. TWIST MASCARA – giver de VILDESTE vipper, intense og fyldige med curling-effekt. 150 kr.

 

Step 6. BLUSH COLOR – jeg bruger no. 136 der giver et friskt “ungpige-look”. Kom den på kindben. 120 kr.

OBS jeg bruger BLUSH Brush. 170kr.

 

BUM det var det – ret nemt ikk? HVIS jeg har lyst og husker det – så kommer jeg også læbestift på. Her er jeg særlig vild med ADVANCED CARE LIPSTICK GLOSSY i farven 100, der giver et naturligt look. På billedet har jeg dog ikke læbestift på;)

MEN jeg har til gengæld SELVFØLGELIG øreringe på – nemlig de meget smukke ELEGANT DROPS med sort hæmatit i sort sølv.

 

Har du spørgsmål til makeup – eller andre produkter på MAI MUNDO? Så skriv endelig til mig på MAILEN.

Du er også altid velkommen til at besøge vores to JEWLSCPH butikker (København og Aarhus), hvor vi også har MAI MUNDO produkterne:)

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top