HATERS – nej tak!

Lad mig spørge dig. Er det i orden at gå op til et fremmed menneske på gaden og svine vedkommende til? Uden nogensinde at have snakket med vedkommende eller på anden vis været i berøring med ham/hende? Det korte svar – og det er du forhåbentlig enig i – NEJ! Det simpelthen ikke i orden at svine andre mennesker til – og præcis det samme gør sig gældende på nettet og sociale medier. Vi skal opføre os ordentligt. Det er så fint med uenigheder, men der er en verden til forskel på, at være uenig – og i mange tilfælde gemme sig bag en anonym profil – og alene svine virksomheder/personer til, uden reelt at have haft en oplevelse med vedkommende. Præcis dette oplever jeg – og mange andre – på de sociale medier samt platforme som google reviews og trustpilot. At haters sviner os til, alene fordi det er. HATERS. Personer der aldrig har haft en oplevelse i en af vores forretninger eller online, giver den gas på google reviews og trustpilot – alene med det formål at ødelægge vores forretning. Det gør selvfølgelig begge platforme utroværdige.

Hvad gør jeg så – finder mig i det? Fandme nej. Haters får igen af deres egen medicin – jeg samler alle navnene og skriver dem på min blog. De personer laver en offentlig anmeldelse af os, baseret på løgne. Jeg går ud fra, at de står ved denne og bør derfor intet problem have med, at jeg offentliggør deres navne, til skue for familie, venner og deres chef. For sikke da nogle seje mennesker de er – at udøve hate/mobning mod andre mennesker. Sådan! Ironien forstår i nok.

Jeg tager denne kamp – for det handler om ordentlighed, det handler om at være fair. HVIS vi har haft en kunde der havde en dårlig oplevelse, så håndterer vi det selvfølgelig meget meget alvorligt. Vores kunder betyder ALT for os, vi sætter en ære i god og personlig kundeservice – hvilket heldigvis også er meget tydeligt på de rigtige anmeldelse på både google og trustpilot.

Konklusionen? Problemet er ikke kun for os – men for rigtig mange andre virksomheder og privatpersoner, som oplever fuldstændig samme chikane. Højest sandsynlig er en del af de samme haters gengangere. Lad os derfor stå sammen og komme haters til livs. Hvis du oplever noget, slet dem – anmeld dem og sig fra. Kun ved at stå sammen og kræve ordentlighed, får vi løst problemet.

PS: tak for al Jeres opbakning:)

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top