CoROpå – YES vi er udkommet:)

Jeg er VIRKELIG, som i VIRKELIG stolt over, at min mor – Vibeke Manniche, læge – og jeg i dag udgav vores samtalebog “CoROpå”. Bogen er en samtale mellem min mor og mig. En samtale om alt det vi har oplevet under COVID-19-krisen, hvor det næppe er gået nogle næsen forbi, at vi fra start råbte vagt i gevær, for at få proportioner i indsatsen. Baseret på min mors lægefaglige viden og erfaring råbte vi op. Det var selvsagt min mors pligt at råbe op – som læge har man et løfte… – men hvorfor gjorde jeg det? Fordi vi lever i et demokrati og vi har ret til – og ansvar for – at forholde os til vores samfund. Jeg hverken kan eller vil se på, at noget så forkert sker. Og det må det siges at være og fortsat er.  Regeringens magtspil og håndtering af COVID-19 er helt ude af proportioner. Det er ALENE politik – intet andet. Ja, rent faktisk anbefalede Sundhedsstyrelsen IKKE en nedlukning af landet tilbage i marts. Men det – og meget andet – valgte Mette Frederiksen at se helt bort fra. Hun har haft en politisk agenda fra start – og kun guderne ved hvad hendes agneda egentlig er. En ting er sikkert – der er IKKE meget samfundssind over hendes håndtering af COVID-19. Tværtimod – vores samfund er i frit fald. Alvorligt syge der kommer for sent i behandling, virksomheder der går konkurs, folk der fyres. Jeg kunne blive ved med alskens dårligdomme – altsammen pga en frygt for COVID-19. Helt ude a proportioner.

Vi skal slippe frygten. Vi skal leve livet.

Læs bogen, måske du bliver klogere – måske ikke. Men Du får helt sikkert stof til eftertanke.

Bogen kan købes til intropris på 149kr. Køb den HER.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top