Corona – hysteriet – noget jeg finder på?

Lad mig slå det helt fast. Det jeg skriver på Facebook, Instagram etc. er IKKE nogle tanker jeg “bare” lige gør mig, mens jeg ellers “hygger” mig med at designe smykker. Det er baseret på faglig viden – og konkrete tal. Jeg vil anbefale alle at læse min mor, læge, Vibeke Manniches blog. Så kan I læse det samme som mig – og jeg tror jeres mening vil ændre sig.

Til alle der ikke har andet at sige end grimme ord om mig – smut. Herunder Silas Holst, der åbenbart har en nærmest besættelse af mig. Silas – hold dig til din dans, ELLER sæt dig ordenligt ind i sagen. Det er for nemt bare at svine andre mennesker til.

Til alle der måtte mene jeg har en interesse i at råbe op? JA, jeg har en interesse for samfundet, for de mennesker der lige nu dør fordi de ikke kan få livsvigtig behandling. Jeg har en interesse for vores samfundsøkonomi. Lige nu går firmaer konkurs, folk mister deres job og eksistensgrundlaget rives helt væk under dem. Det er ikke i orden, for noget der ikke er lægeligt dokumenteret.

JA vi skal tage Corona seriøst, men det er ikke ensbetydende med at vi skal lukke landet ned. Vi skal isolere de syge, svage og ældre. Ikke omvendt. Det vi oplever lige nu er helt sindsygt og konsekvenserne vil blive så vilde, at jeg knap tør tænke på dem. Det vi ser lige nu er et hysteri uden lige. En angst der slet ikke er til at forstå. Hvis der er noget vi bør være rigtig bange for lige nu, så er det ikke Corona, men derimod de konskvenser det her får for samfundet. For dig, din familie og dine medborgere.

Igen – læs min mors blog, følg med og se det selv. Tallene ER procentuelt faldende, vi er IKKE på vej ind i en epidemi.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top