CENSURERET AF DR/P1 – fordi jeg egentlig bare er kritisk og forholder mig til fakta.

I mandags blev jeg kontaktet af journalist Naja Bergen Dale fra P1 Debat. De inviterede mig i studiet den efterfølgende dag ift min holdning om Covid-vacciner til børn, samt det tredje stik.

 

Det vil jeg gerne deltage i – det er en vigtig DEBAT.

 

På sædvanlig vis ringer journalisten mig op og stiller en masse spørgsmål. Det viser sig i samtalen ret hurtigt, at journalisten forsøger at få mig ind under fanen af anti-vax, hvilket jeg på INGEN måde er. Tværtimod.

 

Jeg er bestemt fortaler for vacciner, og har selv flere af slagsen. Men jeg forholder mig også kritisk til dem. Til den viden vi har, men allermest den vi SAVNER. Er vaccinen grundigt testet, hvad er bivirkninger etc.

 

Kuren må ALDRIG være værre end sygdommen.

 

Tilbage til temaet for P1 Debat den efterfølgende dag (tirsdag 24/8):

 

 

BØRN og COVID-vacciner?

 

Nej! Vi ved at børn og unge enten slet ikke, eller har meget svage symptomer på Covid. Det kan der være mange forklaringer på, bl.a. MFR-vaccinen.

 

Meget tyder også på, at mange børn har været smittet og derfor dannet immunitet, seneste forskning viser livslang immunitet.

 

Derudover ser vi sjældne, men meget alvorlige bivirkninger ved Covid-vaccinerne netop ved børn og unge, specielt hjertebetændelse.

 

Kort sagt, der er flere risici ved kuren end selve sygdommen!

 

 

DET TREDJE STIK?

 

Covid skal ses på præcis som influenza og vacciner tilbydes sårbare og ældre. OG så skal vi huske, at vaccinen er et personligt frivilligt valg. Det må ALDRIG være tvang – som det har været mere eller mindre de sidste måneder qua coronapasset….

 

Jeg understreger desuden over for journalisten, at det netop er vigtigt, at der er plads til en debat om vacciner – frem for aktuelt, hvor det er meget sort/hvidt. Enten er man FOR vacciner – eller også er man IMOD vacciner. Hvad med at man egentlig bare forholder sig kritisk til den enkelte vaccine – og aktuelt Covid-vaccinen?

 

Det er journalisten meget enig i… OG så alligevel IKKE…..

 

Vi slutter samtalen og jeg hører intet før næste formiddag, en times tid inden programmet (!) – at programmet har taget en anden drejning og jeg derfor ikke skal være med…

 

Drejningen?

At de netop i programmet forsøger at opstille hårdt mod hårdt og UDSTILLE vaccine-skeptikere over en kam som anti-vaxes og med manglende samfundssind. De kritiske røster blev læge Kim Varming og sangerinde Saszeline – førstnævnte fik endda slukket sin mikron efter 65 sekunder (programmet var 45min) hans holdning passede ikke ind ift programmets agenda og man var bange for hvad han mere ville sige.

Programmets agenda var klar – nemlig at tale FOR Covid-vacciner af børn samt tredje (fjerde, femte etc) stik….

 

Mine pointe og egentlig bare det, at forholde sig kritisk og faktuelt til den enkelte vaccine rent, samt se Covid som influenza, det passede selvsagt ikke ind i programmet.

 

Hvorfor? Fordi det er svært at argumentere i mod;)

 

DR/P1 ønskede derfor selvsagt ikke jeg kom i studiet – tænk hvis jeg fik fortalt den danske befolkning, at det egentlig bare handler om sund fornuft og fakta…

 

Det er så vildt det der sker og er sket under corona – den ekstreme censur og Regeringens forsøg på at skjule sandheden.

 

MEN jeg er ikke bekymret – for sandheden kommer ALTID frem, så længe vi kæmper sammen. Og det gør vi🙂

 

 

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top