B.T’s cash-cow….

Vi kræver – med god ret – transparens ifht beslutningstagere og offentlige myndigheder. Det betyder, at de skal tilvejebringe dokumentation for påstande, afgørelser osv. Det er et godt værn om demokratiet.

 

Samme rettigheder burde vi kræve ifht pressen.

 

  1. B.T. har en journalist siddende, Kicki Søs Bengtsen, som tilsyneladende har mig som sit faste omdrejningspunkt. Fordi mit navn giver gode kliks og B.T. så tjener penge på mig. Sådan er det. Jeg er deres cash-cow.

 

For to uger siden fremførte de nogle løgne, som de har nægtet at dokumentere på trods af gentagende henvendelser. De omtalte såvel skitser som interview med vores leverandør – hvor begge dele er pure opspind. På trods af gentagende henvendelser har B.T. ikke udleveret dokumentationen. At man som presse på den måde kan fremføre løgne UDEN at fremlægge dokumentation, udfordrer ikke alene vores retssikkerhed men også demokratiets bærende elementer – nemlig transparens.

 

Nu har enkelte af mine haters så henvendt sig til Kicki Søs Bengtsen, som er lykkelig. Hun mener nemlig, at jeg spammer mine følgere. Det gør jeg IKKE og det har hun da heller ikke dokumentation for. En sådan har jeg atter efterlyst. Men den ønsker Kicki Søs Bengtsen ikke at udlevere, mens hun spammer mig med mails. For det er om noget spam.

 

Jeg har skrevet personligt til en meget lille brøkdel af mine knap 100.000 følgere og tilbudt personlig og gratis smykkestyling. Typisk personer jeg i forvejen har haft dialog med. Jeg har på intet tidspunkt sendt spam ud til mange mennesker. Det kunne jeg ikke drømme om. Heldigvis har de stort set alle taget positivt imod min besked fraset de få, som har kontaktet B.T. Jeg formoder selvfølgelig, at de står frem ved navn.

 

B.T. lever af negative historier. Sådan er det. For så klikker alle vi tosser på deres links. Inklusiv når det er med mig. Er det ikke snart tid til at vi enten forholder os til verdens virkelige og massive problemer? Sjovt nok har B.T. helt ignoreret udgivelsen af min (og min mors) bog ”CoROpå – en samtalebog om COVID-19”. Nok fordi den ødelægger deres frygtjagt.

 

Lad os starte med at glæde os sammen over det vi kan glæde os over. Og ignorere negative overskrifter – som dem B.T. lever af. Det gør os til dårligere og mere enfoldige mennesker, når vi klikker på negative, intetsigende historier, som B.T. bugner af.

 

Således skal dagens opfordring lyde – nemlig at vi stiller krav til ordentlighed og transparens. Også når det gælder pressen.

 

Ps. Er du blandt alle dem, som jeg IKKE har skrevet til – så står mit tilbud ved magt – nemlig at jeg meget gerne inviterer dig ind til gratis smykkestyling i vores butik på Østerbro eller i Aarhus. Jeg er i Aarhus denne uge fra torsdag t.o.m lørdag – hvor vi kan aftale tid i vores dejlige butik på Klostergade 3. Send mig en mail på mm@jewlscph.com.

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top