Afstand til Psoriasisforeningen

Psoriasisforeningen har d.d. stik mod vores aftale sendt en pressemeddelelse ud om ophørt samarbejde. Her til morgen blev jeg orienteret af Psoriasisforeningens direktør, Lars Werner, om ophør af samarbejde grundet uenighed om nuvÌrende corona-katastrofe. Efterfølgende sender foreningen en pressemeddelelse ud uden mit vidende og uden at orientere mig. Samtidig giver Sten Svensson i en artikel udtryk for, at samarbejdet oprindeligt blev aftalt over en nat. Det er selvfølgelig ikke tilfÌldet og Sten Svensson lyver. Jeg indgik en konkret aftale med direktør Lars Werner august 2019 og har siden bidraget med et stort frivilligt arbejde, og promoveret foreningen.

SĂĽledes handler Psoriasisforeningen i ond tro ved at udsende deres pressemeddelelse – og Sten Svensson ved at udtale sig sĂĽ grimt.

Jeg vil fortsat gøre mit for at fremme viden og indsigt i psoriasis, men selvfølgelig frarüde alle nogensinde at samarbejde med Psoriasisforeningen.

Lad mig slü fast, at jeg selvfølgelig ikke spreder historier. Jeg er uenig i regeringens hündtering af corona-situationen og mener den er ude af proportioner. Det har jeg lov til at mene i et demokratisk land med ytringsfrihed.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top