Fakta om sagen med Kessler-familien

It’s all about beauty….

SMYKKESTYLING. Det er ikke “bare” et ord – det er et ord der rummer ALT det, som smykker skal kunne. Smykker skal style os – fremhæve vores træk. Gøre os smukkere. Personlige og ægte smykker – det er en kunstart, og det er noget af det jeg er aller mest stolt af.

JEWLSCPH er en familievirksomhed og vi har gennem de 15 år vi har haft smykkefirmaet forfinet smykkestyling-kunsten. Og det ER altså en kunst. Smykkestyling er et begreb vi selv har opfundet og mange andre overtaget. Det glæder mig at andre også er begyndt at bruge smykkestyling, for det som smykker gør ved den enkelte kvinde, det er helt unikt.

I dag havde jeg en mandlig kunde, som søgte øreringe til sin hustru. Han havde selv tænkt på nogle perleøreringe – men drog lykkelig afsted med nogle øreringe med blå topas i forgyldt sølv. Perfekte øreringe til hans kones blå øjne. De vil få dem til at shine endnu mere. Det var alene grundet min personlige smykkestyling, hvor jeg netop spurgte ind til konens øjenfarve – at han endte med dem. Han var lykkelig og ikke et sekund i tvivl om, at hans hustru ville blive glad.

Netop denne oplevelse, og mange lignende understreger det jeg (og vi) elsker – nemlig at hjælpe vores kunder med at finde de perfekte, ægte smykker. Det er det som design af smykker handler om – at få hver enkelte kvinde (og mand) til at stråle lidt ekstra.

I morgen mandag d. 23 december – står jeg fortsat i vores dejlige butik i Aarhus på Klostergade 3 kl 11-18 – og min mor, Vibeke (også en ørn udi smykkestyling) står i vores dejlige butik i København på Blegdamsvej 104 a (parkering ved døren og Metroen 200 meter fra os) kl 10-18.

Ses vi?

ENGLISH

JEWELLERY STYLING. Not “just” a word – but a word that contains EVERYTHING that jewellery should be able to. Jewellery should style us – highlight our features. Make us more beautiful. Personalized and genuine jewellery – it’s an art and it’s one of the things I’m most proud of.

JEWLSCPH is a family business and over the 15 years we have had the jewellery company we’ve refined the jewellery styling art. Jewellery styling is a concept we invented ourselves and many others have taken over. I’m delighted that others have also started to use jewellery styling, because what jewellery does to the individual woman, it is quite unique.

Today I had a male customer who was looking for earrings for his wife. He had thought of some pearl earrings – but went off happily with some earrings with blue topaz in gold-plated silver. Perfect earrings for his wife’s blue eyes. They will make them shine even more. It was only because of my personal jewellery styling that he ended up with them. He was happy and did not doubt for a second that his wife would be happy.

This experience, and many similar ones, emphasize what I (and we) love – namely helping our clients finding the perfect, genuine jewellery. That’s what jewellery design is all about – getting every woman (and man) to shine a little extra.

Tomorrow Monday the 23rd of December – I’m in our lovely store in Aarhus, Klostergade 3 from 11-18 – and my mother, Vibeke (also an eagle in jewellery styling) are in our lovely store in Copenhagen, Blegdamsvej 104 a (parking at the door and the Metro 200 meters from us) 10 – 18.

See you?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fakta om sagen med Kessler-familien