MIT LIV MED PSORIASIS? Kom til foredrag d. 21/11 i Aarhus.

HAPPY BATH

Jeg har lyst til at synge: “Gå glad i bad og syng jubiduææææ” – for præcis sådan har jeg det på vej i bad og med Dermalogicas nye Body kollektion bestående af de lækreste kropsprodukter. Det er jo absolut ingen hemmelighed at jeg er fan af Dermalogica og i snart 15 år har brugt deres produkter. Det har dog hidtil været deres ansigtsprodukter, meeeeeen det er nu ændret. Den nye – og første af sin slags – serie med kropsprodukter er virkelig lækker. Den består af fire produkter. To af dem bruger jeg i badet: Thermafoliant Body Scrub og Conditioning Body Wash – og de andre to bruger jeg efter badet: Body Hydrating Cream og Phyto Replenish Body Oil. Faktisk gør jeg det med de to sidstnævnte at jeg mikser dem i min håndflade – dvs et tryk Body Hydrating Cream og 2 dryb Phyto Replenish Oil som jeg mikser og så kommer på kroppen. Kombinationen af de fire produkter giver en super blød og dejlig hud – det kan jeg roligt sige efter 2 ugers brug. OG den er også god ift min psoriasis, der faktisk netop har godt af at jeg husker at “skrubbe” (og dermed eksfoliere) – det gør jeg nu med Thermafoliant Body Scrub. Nåååå ja, og så dufter de også alle så dejligt – specielt er jeg selv vild med duften fra Phyto Replenish Oil – sart og ikke for meget.

Se hele Dermalogicas Body kollektion HER.

Dermalogicas Body kollektion kan købes online eller hos Dermalogica autoriserede forhandlere (se forhandlerliste HER). Køb aldrig hos uautoriserede forhandlere såsom matas.dk, coop.dk etc. – det er parallelimport og du risikerer at det slet ikke er “rigtige” produkter du køber. Så køb altid direkte hos Dermalogica eller deres forhandlere, så får du det ægte produkt OG den høje personlige service, der er en del af at bruge den rette hudpleje.

ENGLISH

I feel like singing: “Go for a bath and sing jubiduæææ” – since that’s exactly how I feel about bathing with Dermalogica’s new Body collection consisting of the most amazing body products. After all, it’s no secret that I’m a fan of Dermalogica and have been using their products for almost 15 years. However, it has been their facial products so far, but it has now changed. The new – and first of its kind – range of body products is really nice. It consists of four products. Two of them I use in the bath: Thermafoliant Body Scrub and Conditioning Body Wash – and the other two I use after the bath: Body Hydrating Cream and Phyto Replenish Body Oil. With the latter two I mix them in my palm – ie a pressure Body Hydrating Cream and 2 drip Phyto Replenish Oil and then come on the body. The combination of the four products gives a super soft and lovely skin – I can safely say that after 2 weeks of use. AND it is also good for my psoriasis, which actually benefits me from “scrubbing” (and thus exfoliating) – which I do with Thermafoliant Body Scrub. Well, yes, and then they all smell so nice too – I especially love the scent of Phyto Replenish Oil – delicate and not too much.

See Dermalogicas Body Collection HERE.

Dermalogica’s Body collection can be purchased online or at Dermalogica authorized dealers.. Never buy from unauthorized retailers such as matas.dk, coop.dk etc. – it is parallel imports and you risk that they are not “real” products at all. So always buy directly from Dermalogica or their dealers and you get the real product AND the high personal service that is part of using the right skincare.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT LIV MED PSORIASIS? Kom til foredrag d. 21/11 i Aarhus.