GET READY!

Børneambassadør i Psoriasisforeningen – er det dig?

Vil DU være med til at gøre en forskel for andre med psoriasis – specielt børn? Så læs med her:)

Der er i dag en gruppe af børneambassadører tilknyttet Psoriasisforeningen – men de vil meget gerne være endu flere. Derfor har jeg lovet at dele dette indlæg. Måske du er ny børneambassadør?

OBS OBS OBS bemærk at deres næste møde er allerede på mandag d. 11/11 kl 19-21 i Høje Tåstrup.

Hvad vil det sige at være børneambassadør?

Som frivillig børneambassadør er du en del af Psoriasisforeningens PSObørn-udvalg, der arbejder for at forbedre vilkårene for børn med psoriasis.

Dine opgaver kan være alt mellem deltagelse i politiske debatter med politikere/lægemiddelindustrien til planlægning og afholdelse af sociale aktiviteter for børn med psoriasis og deres forældre eller ved at gøre en forskel ved brug af de sociale medier. Du kan deltage i de aktiviteter, der passer til dine kompetencer, interesseområder og tid, du har til rådighed.

Gruppen mødes 3-4 gange årligt (eftermiddag/aften) – typisk hos Psoriasisforeningen i Høje Taastrup. Det er også muligt at deltage i møderne via skype.

Hvem er du?

Du er måske forælder til et barn med psoriasis, arbejder professionelt med børn eller har bare lyst til at gøre en forskel for de 46.000 danske børn, der lever med psoriasis. Jobbet er ulønnet, men du er velkommen til at skrive det frivillige arbejde på dit CV. Vi glæder os til at byde dig velkommen, hvad end din baggrund er. Vi afholder vores næste møde mandag den 11/11/2019 kl. 19-21 i Høje Taastrup.

Du kan høre mere om PSObørn og vores arbejde ved at kontakte børneambassadør:

  • Tina Bach på telefon 2265 8497 eller mail tina.bach4@gmail.com
  • Mette Florin på telefon 2330 2740 eller mail mflo@psoriasis.dk

165.000 danskere – heraf 46.000 børn lider af psoriasis. Psoriasis er en kronisk autoimmun sygdom, der ikke kan kureres. Sygdommen viser sig typisk ved skællede udslet på huden. Ud over de fysiske gener oplever en del børn også psykiske gener ved at se anderledes ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET READY!