Backstage

HELLO YOUNGER ME…

OKAY OKAY sjældent glæder jeg mig SÅ meget til at komme retur til København fra Århus, som jeg gjorde i dag. Hvorfor? Ganske simpelt. Jeg vidste der lå en pakke og ventede på mig med Dermalogicas nyhed: phyto-nature firming serum, som jeg hørte om for to uger siden og straks bestilte hjem. Som I ved er jeg totalt addicted til Dermalogica og har nu brugt hudplejeprodukter herfra i mere end 10 år, og hver gang jeg er i hænderne på en kosmetolog siger de det samme. Hvor har du en smuk hud. Det gør mig stolt og kan jeg takke Dermalogicas produkter for –  min mor vil nok også mene hendes gode gener;) Jeg kan selvfølgelig se, at jeg bliver ældre og jeg holder derfor også meget øje med hvad Dermalogica kommer med at nye produkter, der er godt til min hud og ikke mindst i forhold til aldring. I 2018 var det Biolumin-C serum de lancerede, der med et stabilt Vitamin C kompleks og mælkesyre giver en mere klar hud, glød, mindsker linjer og pigmentforandringer. Og det tør sige den gør det – jeg har brugt den dagligt siden december, hver aften med min faste hudplejerutine og jeg kan tydeligt se en forskel. No wonder den vandt en Danish Beauty Award 2019 (Årets ansigtsplejeprodukt – luksus. Meeeeen nu må Biolumin-C vige pladsen for Phyto-nature firming serum – som nu skal være en fast del af min aftenrutine. Biolumin-C vil jeg så bruge hver morgen som en del af min faste morgen hudplejerutine. Denne kombination kan simpelthen ikke andet end sparke TOTAL r..

Hvad kan Phyto-nature firming serum? Meget kort – give et friskere look. Dermalogica beskriver den med egne ord som en 2 – i – 1 serum der GENOPVÆKKER huden for et naturligt yngre udseende øjeblikkeligt. Den strammer hurtigt op, løfter og revitaliserer….. Det lyder ret godt ik? Og uden tvivl er det sandt – for det har det været med alle deres produkter. De givere præcis de resultater de siger. Så jeg glæder mig nu som en lille baby til at bruge den nye Phyto-nature firming serum – og jeg lover at holde Jer opdateret om resultaterne. Jeg tænker også der er grobund for en Danish Beauty Award 2020;)

Læs mere om Phyto-nature firming serum HER.

ENGLISH

OKAY OKAY it’s very rare I’m looking SO much forward to returning to Copenhagen from Aarhus, as I did today. Why? Pretty simple. I knew there was a package waiting for me with Dermalogica’s novelty: phyto-nature firming serum, which I heard about two weeks ago and immediately ordered home. As you know, I am totally addicted to Dermalogica and have been using skin care products from them for over 10 years, and every time I’m in the hands of a cosmetologist they say the same. Mai, you  have so beautiful skin. It makes me proud and can I thank Dermalogica’s products for – my mother will probably also mean her good genes;) Of course I can see that I’m getting older and therefore I also pay close attention to what Dermalogica comes with of new products that are good for my skin and not least in terms of aging. In 2018, it was the Biolumin-C serum they launched that with a stable Vitamin C complex and lactic acid gives a clearer skin, glow, diminishes lines and pigment changes. And for sure it does – I’ve been using it daily since December, every night with my regular skincare routine, and I can clearly see a difference. No wonder it won a Danish Beauty Award 2019 (Face Care Product of the Year – luxury). But now Biolumin-C has to give way to the Phyto-nature firming serum – which will now be a regular part of my evening routine. Biolumin-C I will use every morning as part of my regular morning skincare routine, this combination simply can’t help but kick TOTAL a..

What can Phyto-nature firming serum do? Very short – give a fresher look. Dermalogica, in its own words, describes it as a 2 – in – 1 serum that instantly reawaken the skin for a naturally younger look. It tightens up quickly, lifts and revitalizes ….. That sounds pretty good doesn’t it? And no doubt that’s true – because it’s been with all their other products. They give exactly the results they say. So I’m looking forward now to using the new Phyto-nature firming serum – and I promise to keep you updated on the results. I also think there is a breeding ground for a Danish Beauty Award 2020;)

Read more about Phyto-nature firming serum HERE.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar