Mit blå verifikationsbadge på Instagram = rigtige følgere

Nej til racisme – ja til ligestilling

Dem af Jer der allerede har set Beauty Bosserne sæson 2 på Dplay, har i program 3 uden tvivl bemærket, at Nadia Jun fremfører meget alvorlige anklager mod mig. Hun anklager mig for, at jeg har udtalt mig racistisk. Mit svar på dette er meget kort.

Det rabler helt for hende. Det er på samme tid både ufatteligt dumt og stærkt injurierende. Jeg har selvfølgelig aldrig udtalt mig racistisk. Det kunne jeg ikke drømme om og det ligger så langt fra mine værdier som noget kan. Nadia har da heller ikke været i stand til at uddybe sine alvorlige og udokumenterede påstande.

Det er meget bekymrende, at man kan fremføre så voldsomme udokumenterede anklager – gentagne gange – uden at blinke. Jeg er meget imod enhver form for kvindeundertrykkelse, også inden for religion. Måske forveksler hun i sin naivitet dette med racisme, hvilket det selvfølgelig på ingen måde er. I min verden er der plads til ALLE, uanset køn, alder, religion og seksualitet. Men jeg vil ikke acceptere nogen form for kvindeundertrykkelse – ej heller i religionens hellige navn. Nadia krydrer desuden sine udtalelser med, at jeg ikke ?kan lide udenlandske kvinder?. Det er jo decideret dumt sagt. Jeg forventer at få en stor undskyldning fra Nadia, for sådan opfører anstændige og ordentlige mennesker sig simpelthen ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit blå verifikationsbadge på Instagram = rigtige følgere