Vitaminer på ferie - eller MED på ferie?

Makeup on the go – GLOW

Jeg ved ikke med Jer, men i varmen, der orker jeg næsten ikke at tage makeup på. Det er SÅ varmt, at jeg føler jeg sveder det af. Det gør jeg ikke, men følelsen – altså. Hvad gør jeg så? Jeg bruger en super god pudder, der gør jeg ikke “skinner” pga sved – og så en smuk læbestift. Og her er Jane Iredales nye kollektion “Summerlook – on the GLOW” – helt perfekt.  Den er både nem at bruge OG så indeholder den solbeskyttelse. Den nye kollektion består af en ansigts- og kropspudder “Powder-Me” med solbeskyttelse SPF30 + to nye LipDrink i farverne POUT og GIDDY – der begge har solbeskyttelse SPF15. Jeg er selv helt vild med POUT og bruger den dagligt disse dage. Det er så perfekt og nem makeup i solen.

Se den nye kollektion HER – OG du får 25% på dit køb ved at bruge rabatkoden “glow”.

God ferie og husk, selv en smule makeup gør en STOR forskel;)

ENGLISH

I don’t know about you, but in the heat, I almost can’t bear to wear makeup. It’s so hot that I feel I’m sweating it off. I don’t, but the feeling…. What do I do then? I use a super good powder making sure I’m not “shining” because of the sweat – and then a beautiful lipstick. And here Jane Iredale’s new collection “Summerlook – on the GLOW” – is absolutely perfect. It’s both easy to use AND  it contains sun protection. The new collection consists of a face and body powder “Powder-Me” with sun protection SPF30 + two new LipDrink in the colors POUT and GIDDY – both of which have sun protection SPF15. I love POUT myself and use it daily these days. It’s so perfect and easy makeup in the sun.

See the new collection HERE – AND you’re getting 25% off by using the code “glow”.

Happy holidays and remember, even a little makeup makes a BIG difference;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vitaminer på ferie - eller MED på ferie?