Backstage

Makeup on the go – GLOW

Jeg ved ikke med Jer, men i varmen, der orker jeg næsten ikke at tage makeup på. Det er SÅ varmt, at jeg føler jeg sveder det af. Det gør jeg ikke, men følelsen – altså. Hvad gør jeg så? Jeg bruger en super god pudder, der gør jeg ikke “skinner” pga sved – og så en smuk læbestift. Og her er Jane Iredales nye kollektion “Summerlook – on the GLOW” – helt perfekt.  Den er både nem at bruge OG så indeholder den solbeskyttelse. Den nye kollektion består af en ansigts- og kropspudder “Powder-Me” med solbeskyttelse SPF30 + to nye LipDrink i farverne POUT og GIDDY – der begge har solbeskyttelse SPF15. Jeg er selv helt vild med POUT og bruger den dagligt disse dage. Det er så perfekt og nem makeup i solen.

Se den nye kollektion HER – OG du får 25% på dit køb ved at bruge rabatkoden “glow”.

God ferie og husk, selv en smule makeup gør en STOR forskel;)

ENGLISH

I don’t know about you, but in the heat, I almost can’t bear to wear makeup. It’s so hot that I feel I’m sweating it off. I don’t, but the feeling…. What do I do then? I use a super good powder making sure I’m not “shining” because of the sweat – and then a beautiful lipstick. And here Jane Iredale’s new collection “Summerlook – on the GLOW” – is absolutely perfect. It’s both easy to use AND  it contains sun protection. The new collection consists of a face and body powder “Powder-Me” with sun protection SPF30 + two new LipDrink in the colors POUT and GIDDY – both of which have sun protection SPF15. I love POUT myself and use it daily these days. It’s so perfect and easy makeup in the sun.

See the new collection HERE – AND you’re getting 25% off by using the code “glow”.

Happy holidays and remember, even a little makeup makes a BIG difference;)

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar