SPRING VIBES

Vitaminer på ferie – eller MED på ferie?

WUHUUUU det er ferietid – en dejlig dejlig tid. Det er så også en tid hvor vi er en del på farten og uanset hvor end ferien går, så er kufferten med – og i en kuffert er der jo begrænset plads. Hvis du som mig tager en del forskellige vitaminer, så kan det godt virke uoverskueligt at pakke vitaminerne med på ferie. De fylder en del tilsammen – og hvad med æskerne, behøver man at tage dem med?

Mit svar er helt kort: du SKAL have dine vitaminer med på ferie. Men du kan udvælge de vigtigste – og i min optik er det:

D3-vitamin – der sikrer sunde knogler, tænder og muskler (OG så er den også god for min psoriasis).

MultiSport – der med sine 13 vitaminer og 11 mineraler mindsker træthed og udmattelse, samt optimerer muskelopbygningen qua BCAA. Den er uundværlig for en aktiv livsstil og på rejser er vi ofte mere aktive end normalt. Vi bader, går etc.

Silica Extra – er genial for hud, hår og negle. Den er så god at den endda vandt Costumes Skønhedspris 2017.

Med de tre vitaminer er du godt dækket ind på ferien ift dine vitaminer.

Sidste spørgsmål er så. Hvordan rejser man smartest med vitaminerne? Jeg gør altid det, at jeg samler vitaminerne i én “lynlåspose” – se billedet. I posen er de tre vitaminer til 7 dage – nemt at rejse med OG vitaminerne ser jo forskellige ud, så jeg er også sikker på, at jeg ikke spiser forkert.

God ferie allesammen, nyd den:)

ENGLISH

WUHUUUU it’s vacation time – a lovely lovely time. But it’s also a time when we’re on the go and living in a suitcase with limited space. If you, like me, take a lot of different vitamins, then it may seem unmanageable to pack the vitamins for your holiday. So do you need to bring them?

My answer is quite short: YES, you MUST bring your vitamins on vacation. But you can pick the most important ones – and in my view it is:

Vitamin D3 – which ensures healthy bones, teeth and muscles (AND it’s also good for my psoriasis).

MultiSport – which with its 13 vitamins and 11 minerals reduces fatigue and optimizes muscle building with BCAA. It is indispensable for an active lifestyle and when traveling  we’re often more active than normal. We bathe, walk etc.

Silica Extra – is brilliant for skin, hair and nails. It’s so good that it even won the “Costumes Beauty Favorites 2017”.

With the three vitamins, you are well covered on the holidays with your vitamins.

The last question is then. How to travel smartest with vitamins? What I do is, that I collect the vitamins in a “zipper bag” – see the picture. In the bag are the three vitamins for 7 days – easy to travel with AND the vitamins look different, so I’m also sure that I don’t eat wrong.

Happy holiday – enjoy it 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING VIBES