Ikke kategoriseret

Banden fra Bryggen

Lad mig slå fast med syvtommersøm – vi har ALDRIG snydt nogen og kunne aldrig drømme om at snyde nogen. Når Cengiz Mads Salvarli atter kommer med så injurierende udtalelser, handler han åbenlyst i ond tro og lyver. Igen.

Jeg designede og solgte en fantastisk flot diamantring til Cengiz Mads Salvarli. Den blev skabt i kærlighed og som hyldest til kærlighed. Geggo kunne ikke li den type ring. Fair nok. Men det medførte en sag i Forbrugerklagenævnet, som vi selvfølgelig gerne havde været foruden. Her blev det slået fast, at diamanten rent faktisk var større end oplyst ved købet (takket være forsigtighedsprincippet) og at kvaliteten var  præcist som oplyst ved købet. Vi har aldrig snydt nogen og kunne ikke drømme om at snyde nogen!

Vi har indgået forlig og betalt 80.000 tilbage til Cengiz Mads Salvarli. Derfor har vi også fået den smukke ring tilbage – og sælger den brugte ring til halv pris. Vi mener fortsat, at ringen skulle have været meget dyrere og det betyder også, at man kan købe den brugte ring, som blev skabt i kærlighed som hyldest til kærlighed.

Når Cengiz Mads Salvarli atter siger vi har snydt – lyver han – og han har gjort det før. Cengiz Mads Salvarlis løgne har tidligere medført, at ikke mindst TV3 fik et hak i tuden af Ofcom (fordi vi klagede over injurierne) og de blev tvunget til at tage programmerne af. Det har han tydeligvis ikke lært noget af.

Hvis Cengiz Mads Salvarli´s udokumenterede løgne fortsat viderebringes af pressen, tager vi artikler osv direkte i pressenævnet. Det er ganske enkelt ikke korrekt.

Et har jeg dog lært – at gå en stor stor stor bue uden om mennesker som netop Cengiz Mads Salvarli. Vi er en ordentlig virksomhed, som handler med ægte smykker og heldigvis, fraset enkelte ubehagelige typer som Cengiz Mads Salvarli, handler med ordentlige mennesker.

Atter vil jeg takke jer mange, mange, mange loyale kunder derude – det er jer jeg laver smykker til. Det er jer, som vi dagligt servicerer med stor glæde og det er jer vi værdsætter som gode, trofaste kunder. Så tak for jer. Husk ægte smykker bringer varig glæde.

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar