Kobber - ja det skal spises ...

SPRING VIBES

 

 

 

 

ÅÅÅH ja, ååååh ja, ååååh ja. Endelig kan vi mærke at foråret er på vej, blomster er begyndt at springe ud, dagene er længere og solen er højere på himlen. Det betyder også at vi skal væk med de mørke farver og på med de friske, lyse farver. Det gælder både smykkerne – og selvfølgelig makeuppen. I ved jeg er kæmpe fan af Jane Iredale mineralmakeup, og jeg glæder mig altid til at se deres nyheder. Specielt forårets nyheder glæder jeg mig ekstra meget til, for når de er kommet, så er foråret kommet;)

Lykkelig blev jeg derfor da jeg så, at Jane Iredales forårs/sommerkollektion netop er udkommet (11 marts) – med navnet “Sun, here it comes”. Den smukkeste kollektion, der med deres egne ord “indfanger naturens naturlige, skinnende farver i friske nye nuancer til både øjne, læber og kinder.”

Jeg kunne ikke være mere enig, kollektionen er baseret på de smukkeste peach, pink og brunlige nuancer. Udover at kollektionen består af tre forskellige PureGloss Lip Gloss, et Eye Shadow Kit samt en Blush – så består den også af et Greatshape Contour Kit samt Greatshape Eyebrow Kit for netop at understrege, at det naturlige look er vigtigt. Med Contour Kittet sættes fokus på ansigtets form ved at understrege sine fortrin, og med Eyebrow Kit, på de perfekte bryn. Et naturligt, smukt look.

Mine egne favoritter fra den nye kollektion er Eye Shadow Kit med de perfekte nuancer til et smukt, friskt naturligt look – og så PureGloss Blossom. Jeg glæder mig dog også til, at kaste mig over Contour Kittet – og understrege mit ansigt og mine fortrin;)

Læs mere om Jane Iredales forårskollektion “Sun, here it comes” HER.

Nååå ja det lækre armbånd? Det er fra den nye CLASSICO kollektion – se HER.

ENGLISH

Ooooooh YES. Finally, we can feel that spring is coming, flowers are starting to blossom, the days are longer and the sun is higher in the sky. This also means that it’s time to drop the dark colors and get on with the fresh, bright colors. Both when it comes to jewellery – and of course the makeup. You know I’m a huge fan of Jane Iredale mineral makeup, and I always look forward for their new collections. Especially the spring collection, because when this arrives, spring has arrived;)

Therefore I was thrilled, when I saw that Jane Iredale’s spring/summer collection has just been released (11th March) – named “Sun, here it comes”. The most beautiful collection that in their own words “captures nature’s natural, shiny colors in fresh new shades for both eyes, lips and cheeks.”

I couldn’t agree more, the collection is based on the most beautiful peach, pink and brownish shades. It consists of three different PureGloss Lip Gloss, an Eye Shadow Kit and a Blush – but it also consists of a Greatshape Contour Kit and Greatshape Eyebrow Kit to emphasize that the natural look is important. With the Contour Kit, the focus is on the face shape by emphasizing its advantages, and with the Eyebrow Kit, on the perfect brows. A natural, beautiful look.

My own favorites from the new collection are Eye Shadow Kit with the perfect shades for a beautiful, fresh natural look – and then PureGloss Blossom. However, I am also looking forward to using the Contour Kit – and emphasizing my face and my merits;)

Read more about Jane Iredale’s spring collection “Sun, here it comes” HERE.

Nay yes the delicious bracelet? It’s from the new CLASSICO collection – see HERE.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kobber - ja det skal spises ...