Bedroom makeover ...

Kobber – ja det skal spises …

Kobber… for de fleste – også mig selv indtil for nyligt – et metal jeg forbinder med smykker;) Men det er det på ingen måde-  kun. Tværtimod er kobber et super vigtigt og livsnødvendigt spormineral som indgår i mange forskellige enzymer og antistoffer. De beskytter vores celler mod frie radikaler (skadelige affaldsprodukter fra cellernes stofskifte)  og peroxider og virker som en antioxidant.  I det hele taget er der rigtig mange gode ting ved kobber der er med til at:

 • vedligeholde normal pigmentering af hud og hår
 • opretholde nervesystemet og immunsystemet
 • danne normalt bindevæv
 • vedligeholdelse af energiomsætningen
 • transportere jern rundt i kroppen
 • beskytte cellerne mod oxidativ stress

Derfor er det altså rigtig vigtigt at vi får kobber. Man får kobber via kosten af specielt indmad, fisk og nødder. Men da jeg – ligesom de fleste andre – må erkende jeg ikke får nok af dette i min kost, så tager jeg nu også et vitamintilskud med kobber fra Berthelsen Naturprodukter.

Læs mere HER.

ENGLISH

Copper … for most people – even myself until recently – a metal I associate with jewelry;) But that is in no way the only thing it is. On the contrary, copper is a super important and vital nutrient that forms part of many different enzymes and antibodies. They protect our cells from free radicals (harmful waste products from cell metabolism) and peroxides and act as an antioxidant. On the whole, there are many good things about copper that help to:

 • maintenance of normal pigmentation in skin and hair
 • maintenance of normal nervous system and immunesystem
 • maintenance of normal connective tissue
 • transportation of iron in the body
 • protects the cells against oxidate stress

That’s why it’s really important that we get copper. You get copper through the diet of especially offal, fish and nuts. But since I – like most others – must recognize that I do not get enough of this in my diet, I now also take a vitamin supplement with copper from Berthelsen Naturprodukter.

Read more HERE.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedroom makeover ...