Backstage

Trustpilot – en offentlig gabestok

Lige nu oplever vi, at nogle (vi ved retfærdigvis hvem det er) opildner hinanden til at lave grimme anmeldelser af os på Trustpilot. De selvsamme har aldrig handlet hos os og det er ren chikane. Det er også åbenlyst ud fra hvad de samme haters skriver. Selvfølgelig for størsteparten anonymt. Mere modige er de ikke.

Hvad der dog undrer mig mest er Trustpilots ageren. De lader nemlig åbenlyse, hadske indlæg stå, på trods af at det er åbenlyst, at ´anmelderen´ aldrig har handlet hos os. Det er ganske enkelt ikke i orden.

Trustpilot er en forretning – sådan er det.

Vi betaler intet til Trustpilot – men man kan købe løsninger hos Trustpilot fra 999-2500 kr om måneden. Det viser sig også, at hvis man køber abonnement hos Trustpilot får man mulighed for at fjerne dårlige anmeldelser – det tangerer jo afpresning. Da vi ikke ønsker at købe et sådan abonnement, er vi selvsagt ‘dårlige kunder´hos Trustpilot, og en højst ejendommelig adfærd fra Trustpilot, som vi netop nu er vidne til. Trustpilot lægger ryg til åbenlys chikane mod os/mig  – som INTET har med vores produkter at gøre. Ej heller en købsoplevelse. Det er ren chikane – og disse indlæg burde Trustpilot selvfølgelig fjerne. Omgående.

Hvis Trustpilot skal have værdi – skal det være reelle kunder – som har handlet der skriver der. Ikke som nu, hvor det er folk der har en holdning til mig, der intet har med køb af vores ægte, smykker at gøre. Heldigvis er der nogle af vores kunder, som reelt har handlet hos os, som så også laver anmeldelser. Det er jeg selvfølgelig taknemmelig for.

Vi går hos JEWLSCPH rigtig meget op i kvaliteten af vores smykker og ikke mindst vores kundeservice. Det må gerne afspejles også i de sociale medier, som fx Trustpilot, men det er uacceptabelt, at Trustpilot giver plads til reel chikane mod en virksomhed. Det er ja ligefrem tarveligt. I mine øjne dårlig etik og moral fra virksomheden Trustpilot side.

Stoler du på Trustpilot? Jeg gør i hvert fald ikke længere og skræmmende at der kan være en sådan offentlig gabestok.

Jeg har i øvrigt fået tilsendt interessante link, der henviser en artikel i Politiken, som fuldstændig bekræftet vores opfattelse af forløbet med Trustpilot. Deres rating er ganske enkelt utroværdigt og vildlende. De tillader falske anmeldelser fra folk der aldrig har handlet i den pågældende virksomhed, mens betalende virksomheder angiveligt får lov til at slette dårlige anmeldelser.

LÆS ARTIKLEN HER.

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Tina
  28. februar 2019 den 18:08

  Ved du hvad søde,
  vi kender også flere med virksomheder/forretninger, som har oplevet præcis det samme som du.
  Det er en smart måde at tryne konkurrenterne på.
  Hvis jeg var dig, så ville jeg alligevel melde mig ind i Trustpilot og få fjernet de dårlige ord, det er ikke fair, NEJ, men det kan ødeligge din forretning ellers.
  Det er godt du råber op, men “ødelæggere” er ligeglade, de fortsætte jo desværre deres tarvelige adfærd.
  Det er et job for Trustpilot hvid de skal til at slette og kontakte osv. og derfor tager de sig betaling.
  Ligesom Facebook, her kan også foregå meget lort fordi, at de ikke har folk ansat til at “rydde op”.
  Overvej om det ikke er pengene værd at melde dig ind og så få fjernet de tarvelige personers skrivelser.
  Mit skriv er kun godt ment for dig.

 • Skriv kommentar