Backstage

Ægte følgere køber ægte smykker

I episode 3 af BEAUTY BOSSERNE er der fokus på falske følgere på Instagram. Lad mig slå fast med syv-tommer-søm – jeg lever af at sælge smykker. Så jeg har ingen interesse i falske følgere. De køber jo ligesom ikke smykker, vel?

Diskussionen kom bag på mig – og også hvorfor jeg pludselig blev så interessant. Min instagram-konto er en forretningskonto – det betyder også, at der helt naturligt ikke er samme interaktion, som når det er mere private influencere, der fortæller om gode dage, dårlige dage etc.

Når det er sagt, så har hele diskussionen fået mig til at kigge lidt mere på ´falske følgere´. Og et hurtigt kig på flere influenceres konto – blandt andet andre af BEAUTY BOSSSERNE viser, at de har falske følgere. Hvor mange aner jeg ikke og har helt ærligt hverken tid eller lyst til at tælle….. Men falske følgere har de. Kigger du på min konto har jeg helt sikkert også fået nogle falske følgere gennem tiden. Men købt dem har jeg ikke, og det kommer aldrig til at ske. For nej – en falsk følger, køber næppe mange smykker;)

TAK til alle jer der følger mig – vaskeægte dejlige følgere;)

Relaterede indlæg

1 Kommentar

 • Svar
  Tina
  4. februar 2019 den 23:25

  Det var en mærkelig drejning det tog med de falske følgere.
  Jeg kender flere store bloggere og de har falske følgere, dette ved jeg fordi jeg har kendt til sælgere heraf.
  Jeg ved til gengæld også at disse falske følgere dem spotter både FB og insta og så sletter de dem.
  Det er derfor dyrt at købe falske følgere, da de slettes og man derfor så hele tiden skal købe flere/nye følgere.
  Men som RAZ sagde så hakker “hønsene” og det er lidt træls at se de ellers kendte bloggere fra den side.
  Jeg ved hvor stort et arbejde du ligger i dit brand, du gør det ihærdigt og godt.
  Jeg kender din mor, har haft samarbejde med hende for år tilbage, hvor jeg arbejdede på Roskilde sygehus, så jeg tænker I begge er den arbejdssomme type 🙂
  Ryst det af dig hvis du kan, det er jo hønsehak og det kan ikke bruges konstruktivt.

 • Skriv kommentar