DEN. 7 HIMMEL - SALE

PRAKTIKOPSLAG: PR- og Marketingspraktikant

Smykkefirmaet JEWLSCPH by Mai Manniche, søger en dygtig og engageret praktikant, der er i gang med en uddannelse indenfor marketing, grafisk design eller digital kommunikation. Har du en passion for smykker, sociale medier og vil gerne stifte bekendtskab med marketing i en lille virksomhed med højt til loftet? Få praktisk erfaring og udvide dit netværk? Så er et praktikophold hos os helt sikkert noget for dig.

Som praktikant hos os får du meget ansvar og et bredt indblik i marketing. Vi er en virksomhed i hastig udvikling og vi har hele tiden mange udviklingsprojekter i gang, som du også vil blive en del af.

Som praktikant er du en del af vores marketingsafdeling, der holder til på vores hovedkontor på Blegdamsvej, Østerbro.

Opgaverne vil være tilpasset dine specifikke kompetencer, men kan bl.a. andet være følgende:

 • Udarbejdelse af indhold til nyhedsbreve
 • Udvikling af website + opdatering
 • Visualiseringer, grafik og arbejde i PowerPoint, InDesign, m.m.
 • Markedsføring af konkrete kampagner eller events
 • Community Management, besvarelse af kundehenvendelser
 • Grafiske opgaver
 • Desk-research
 • Projektledelse på forskellige opgaver
 • Opdatering af diverse digitale platforme
 • Deltagelse i og planlægning af events
 • Diverse ad-hoc opgaver

Vi forventer meget af vores praktikanter, og stiller høje krav til både ambitioner og passion. Vi forventer, at du er selvstændig og ansvarsbevidst, samtidig med at du er teamplayer. Vi går også meget op i, at forløbet skal styrke dine kompetencer. Din daglige kontaktperson fungerer også som mentor og vil løbende sikre din udvikling og læringsproces gennem praktikforløbet.

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse, og at praktikken kan indgå som en del af dit uddannelsesforløb, eller du er måske nyuddannet og søger praktisk erfaring. Praktikopholdet er ulønnet og på minimum 4 måneder.

Send din ansøgning og CV eller evt. spørgsmål til Tricia Enevoldsen: tme@jewlscph.com

Ansøgninger behandles løbende.

Start asap.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN. 7 HIMMEL - SALE