Backstage

DEN. 7 HIMMEL – SALE

 

Jeg er VILD med at indrette, jeg er VILD med god service – og jeg er VILD med at sove godt. Derfor er jeg MEGA fan af Flemming og Mark fra Den 7. Himmel – hvor de netop sørger for jeg både sover godt og det med rigtig god stil. Da jeg tidligere på året flyttede bestilte jeg en Auping model med vejledning fra Flemming, og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Efterfølgende har jeg også investeret i alt fra sengetøj til sengetøjs-“kasse” og senest temperaturregulerende dyner og puder fra Temprakon. Og det kan jeg godt love Jer for, er et hit. Hold nu op. Jeg  er så afhængig af de her temperaturregulerende dyner og puder, at jeg også har fået dem i vores lejlighed i Aarhus – og så har jeg fået resten af familien til at være lige så afhængige. Selv min bror der mente det var noget pjat, er nu afhængig;)

Udover at du kan finde almindelige senge i Den 7. Himmel, så har de også et HELT genialt koncept – som er perfekt for den studerende med begrænsede antal m2, eller familien/ægteparret der har et gæsteværelse de også gerne vil kunne bruge som fx kontor, når der ikke er gæster. Nemlig konceptet smartseng.dk – med Danmarks største udvalg af vægsenge i høj kvalitet. Læs mere HER.

Anyways som alle andre steder, så er udsalget skudt i gang hos Den 7. Himmel med store besparelser på senge og sengetilbehør. Jeg ved der er 20% på mine favorit lagner og sengelinned – så jeg skal da ud forbi i løbet af ugen.

Besøg Den 7. Himmel – jeg lover dig, du kommer til at sove som er DU i Den 7. Himmel:)

Læs mere HER.

PS: Jeg bliver nødt til lige at sige, at parkeringsforholdene er perfekte ude foran Den 7. Himmel – nemlig lige ved døren. Dejligt når man som jeg altid er lige lidt presset på tiden;)

 

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar