1. advent calendar

LET’S PARTY ….

Julen er en DEJLIG DEJLIG tid. Der er julelys overalt, store smil – og ikke mindst et hav af dejlige fester. Det perfekte festlook? Makeup og smykker der funkler på dansegulvet;) Jeg har derfor netop investeret i den nye Limited Edition “Let”s Party” Eye Shadow Kit fra Jane Iredale, der er intet mindre end helt perfekt til ethvert festlook. Paletten har fem smukke farver – tre af dem med glimmer: Spree (lys pink), Wing-ding (blommefarve), Soiree (kongeblå) samt to med ekstra skinnende effekt: Shindig (jade-grøn) og Hootenanny (chokoladebrun). De fem farver passer til både blå, grønne og brune øjne – og jeg lover dig, du kommer til at glimte på dansegulvet. Smykkerne? Selvfølgelig også noget der funkler ekstra meget – som de super fede ROTUND HANG FLASH med funklende hvide topas ædelsten (2549k). Tøjet? En lækker sort kjole – eller en fed guldkjole, perfekt til sæsonen… Mit tip til tøjet? Hvis du gerne vil give den gas og have en mere “vild” kjole på, så find den i en high street forretning (H&M, VILA etc) – med smuk makeup og ægte smykker, så vil den og ikke mindst DU – ligne en million.

God fest(er) – gi den gaaaaaaz:)

ENGLISH

Christmas is such a lovely, lovely time. There is Christmas lights everywhere, big smiles – and not least a sea of ??lovely parties. The perfect party look? Makeup and jewelry that will sparkle on the dance floor;) Therefore I have just invested in the new Limited Edition “Let’s Party” Eye Shadow Kit from Jane Iredale, perfect for any party look. The palette has five beautiful colors – three of them with shimmer: Spree (light pink), Wing-ding (plum colored), Soiree (royal blue) and two with extra shining effect: Shindig (jade green) and Hootenanny (chocolate brown). The five colors are suitable for both blue, green and brown eyes – and I promise you, that you will shine like a star at the dance floor. The jewellery? Of course, something that sparkles extra much – like the super cool ROTUND HANG FLASH with sparkling white topaz precious stones (2549DKK). The clothes? A nice black dress – or a shining gold dress, perfect for the season … My tip for the clothes? If you would like to go with a more “wild” dress, find it in a high street store(H&M, VILA etc) – with beautiful makeup and precious jewellery, it – and not least YOU – will look like a million.

Enjoy the parties – have fun:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advent calendar