Smykkestyling

LET’S PARTY ….

Julen er en DEJLIG DEJLIG tid. Der er julelys overalt, store smil – og ikke mindst et hav af dejlige fester. Det perfekte festlook? Makeup og smykker der funkler på dansegulvet;) Jeg har derfor netop investeret i den nye Limited Edition “Let”s Party” Eye Shadow Kit fra Jane Iredale, der er intet mindre end helt perfekt til ethvert festlook. Paletten har fem smukke farver – tre af dem med glimmer: Spree (lys pink), Wing-ding (blommefarve), Soiree (kongeblå) samt to med ekstra skinnende effekt: Shindig (jade-grøn) og Hootenanny (chokoladebrun). De fem farver passer til både blå, grønne og brune øjne – og jeg lover dig, du kommer til at glimte på dansegulvet. Smykkerne? Selvfølgelig også noget der funkler ekstra meget – som de super fede ROTUND HANG FLASH med funklende hvide topas ædelsten (2549k). Tøjet? En lækker sort kjole – eller en fed guldkjole, perfekt til sæsonen… Mit tip til tøjet? Hvis du gerne vil give den gas og have en mere “vild” kjole på, så find den i en high street forretning (H&M, VILA etc) – med smuk makeup og ægte smykker, så vil den og ikke mindst DU – ligne en million.

God fest(er) – gi den gaaaaaaz:)

ENGLISH

Christmas is such a lovely, lovely time. There is Christmas lights everywhere, big smiles – and not least a sea of ​​lovely parties. The perfect party look? Makeup and jewelry that will sparkle on the dance floor;) Therefore I have just invested in the new Limited Edition “Let’s Party” Eye Shadow Kit from Jane Iredale, perfect for any party look. The palette has five beautiful colors – three of them with shimmer: Spree (light pink), Wing-ding (plum colored), Soiree (royal blue) and two with extra shining effect: Shindig (jade green) and Hootenanny (chocolate brown). The five colors are suitable for both blue, green and brown eyes – and I promise you, that you will shine like a star at the dance floor. The jewellery? Of course, something that sparkles extra much – like the super cool ROTUND HANG FLASH with sparkling white topaz precious stones (2549DKK). The clothes? A nice black dress – or a shining gold dress, perfect for the season … My tip for the clothes? If you would like to go with a more “wild” dress, find it in a high street store(H&M, VILA etc) – with beautiful makeup and precious jewellery, it – and not least YOU – will look like a million.

Enjoy the parties – have fun:)

 

Relaterede indlæg

Ingen kommentarer

Skriv kommentar